Uitnodiging communie meisje De hand van de Heer

De hand van de Heer- Zokaartjes

Een klein kaartje, niet te opzichtig, met mooie symbolen die we gaan zien tijdens de heilige communie. De communie uitnodiging is een uitnodiging voor een serieuse taak die het jonge kind gaat volbrengen. De persoonlijke communie uitnodiging spreekt aan met zijn strakke en simple vormgeving. Uiteraard kunt u de kleuren, en eventueel de illustraties aanpassen, de teksten personaliseren. Uw eigen kaartje voor een mooie dienst.

Symboliek

De hosti op een communie viering als het lichaam van de Heer. Een slokje van de wijn als zijn bloed. De olie waarmee ze gezalfd zal worden. Het kruis waar de Heer zijn leven heeft gelaten voor onze zonden. De hand van God op de schouder van uw kind, om haar bij te staan tijdens haar eerste communie en haar verdere leven als Christen.

 

Communie tekst

U kunt onze kaartjes helemaal zelf maken kaarten maken is een fluitje van een cent. Laat u inspireren door onze voorbeeldkaarten of begin met een leeg sjabloon. Uw creatie is de beste. Heeft u een voorbeeldtekst nodig? Begin met de aankondiging “Alice haar Eerste Communie vindt plaats op.. Datum” geef dan het tijdstip aan en eventuele andere details. Is er na afloop een communie feest? Voor een lentefeest kunt u een iets modernere tekst gebruiken. Fleur passert haar twaalf lentes dit jaar, dat willen we uitgebreid met u samen vieren. Een groot tuinfeest wordt georganiseerd op…. Om…. Fleur verheugd zich er erg op en we hopen dat u er bij kunt zijn!

  • Uitnodiging communie meisje - De hand van de Heer 11178 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - De hand van de Heer 11179 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - De hand van de Heer 18396 thumb

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering