Uitnodiging communie meisje Eerste communie

Uitnodiging communie vredesduif op geel- Zokaartjes

Een inspirerende kaart voor een communie uitnodiging Gele achtergrond met een foto en een witte vredesduif. U maakt een persoonlijke uitnodiging door zelf de kleuren te bepalen, de illustraties te bewerken en natuurlijk uw mooiste foto toe te voegen. Communievieringen zijn een mooie gelenheid om al uw familie en vrienden uit te nodigen voor een communiefeest ter ere van uw zoon of dochter. Zelf kaartjes maken is makkelijk bij Zokaartjes!

Tradities

U kunt uw zoon of dochter helpen bij het instuderen van zijn communie teksten. De viering is een spannend moment voor uw kind en samen is het leuker. Stuur uw communiekaart naar iedereen toe en organiseer het feest met uw kind. Het wordt vast een speciale dag! Deze kaarten zijn ook te gebuiken als bedankkaart, tafelkaart communiebedankjes en menukaarten.

 

Communie tekst

Voorbeeldteksten: "Dit is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Galaten 5:22" of Ik wil u uitnodigen voor de viering van mijn eerste communie (of bevestiging belijdenis van het geloof), die zal plaatsvinden zondag 27 mei in de kerk van Saint-Jean-de-Malte om 11 uur. Aan het einde van de mis, wordt u uitgenodigd om een maaltijd met ons, bij ons thuis te delen. Louisa Marie Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 20 april Er is ook een Bedankkaartje in deze stijl. Bestel ze alvast met uw uitnodiging en bespaar verzendkosten!.”

  • Uitnodiging communie meisje - Eerste communie 10703 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering