Uitnodiging communie meisje Foto's en symbolen

Uitnodiging communie meisje - Foto's en symbolen - Zokaartjes

Combineer uw mooiste foto’s met de Christelijke symbolen. De illustraties zijn natuurlijk aan te passen aan uw eigen idee. De gele achtergrond en de bruine kleuren zijn ook te personaliseren. Uw mooiste foto’s kunt u in onze kaartenmaker laden en in uw communie uitnodiging zetten.

Symbolen

De vis het koren en de druiven zijn belangrijke Christelijke symbolen. Uw kind heeft deze symbolen bestudeerd voor zijn eerste communie. De dag dat hij of zij de communie viering beleeft zal heel spannend zijn. U kunt alvast uw kind uitnodigen u te helpen met het maken van de communie kaart. Samen is het leuker!

 

Communie tekst

Voorbeeldteksten: "Dit is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Galaten 5:22" of Ik wil u uitnodigen voor de viering van mijn eerste communie (of bevestiging belijdenis van het geloof), die zal plaatsvinden zondag 27 mei in de kerk van Saint-Jean-de-Malte om 11 uur. Aan het einde van de mis, wordt u uitgenodigd om een maaltijd met ons, bij ons thuis te delen. Louisa Marie Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 20 april Er is ook een Bedankkaartje in deze stijl. Bestel ze alvast met uw uitnodiging en bespaar verzendkosten!.”

  • Uitnodiging communie meisje - Foto's en symbolen 10699 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Foto's en symbolen 10700 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Foto's en symbolen 19709 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering