Uitnodiging communie meisje Geïllustreerde communie

Geel zonnig eerste communie- Zokaartjes

Christelijke symbolen en een originele uitsnede maken dit personaliseerbare communiekaartje geschikt voor een persoonlijke uitnodiging voor uw familie en vrienden. Uw eigen foto kan mooi prijken in de hoek, uw tekst in het midden en de symbolen zoals in het voorbeeld kunt u houden of nog veranderen. De achtergrondkleuren kunt u ook probleemloos wijzigen.

De Zon

Uw zonnetje in huis wordt al een grote meid! U ziet haar groeien en werken voor haar eerste communie. Het is bijna zover; de dag dat ze haar communie viert is niet ver meer. Dat gaat u uitgebreid vieren. Misschien een tuinfeestje of een uitgebreide lunch. U kunt een zaaltje huren voor haar communiefeest of gewoon gezellig thuis. In het iedergeval wilt u al haar vrienden en familie ervoor uitnodigen. Deze communiekaart past er bij!.

 

Mijn mooie Communiekaart

Wij kunnen uw communie-uitnodiging afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra luxe glans. Als u liever een andere kleur ziet dan de gele tinten, past u het kaartje aan! Ook de tekst aanpassen is heel simpel; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal personaliseren...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Een voorbeeldtekst: “Melissa is er klaar voor. De dag voor haar eerste communie breekt binnenkort aan. Wij willen u graag bij deze speciale gebeurtenis uitnodigen. Na de ceremonie zullen we de Melissa verassen met een feestje in de Oldenzaal. Datum plaats tijden, p.s. wij horen graag van tevoren of u erbij kunt zijn.”

  • Uitnodiging communie meisje - Geïllustreerde communie 10478 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering