Uitnodiging communie meisje Klavertje vier communie

Klavertje vier communiekaart- Zokaartjes

Zachte lilla kleur voor dit communiekaartje waarop uw eigen foto kan stralen in een kader dat doet denken aan een klavertje vier. Deel deze speciale gebeurtenis met uw familie en vrienden met zo'n persoonlijk kaartje. De foto van uw keuze wordt in onze applicatie geladen en zonder verdere zorgen komt deze automatisch in dit ludieke kader geplaatst. Aan de binnenzijde vindt u alle ruimte om tekst te plaatsen en heeft u ook een lief bloemetje als illustratie. Deze kaart is ook als bedankkaart, menukaart, jubileumkaart etc. te gebruiken..

Geluk op mijn communie

Een klavertje vier staat misschien voor geluk, omdat we ze niet vaak vinden, maar elk blaadje heeft een betekenis, Geloof hoop liefde en vertrouwen. Mooier kan het niet voor op uw communie-uitnodiging! Dit is een lief kaartje om naar iedereen te sturen zodat de eerste communie van uw dochter een mooie dag wordt om nooit meer te vergeten.

 

Mijn mooie Communiekaart

Wij kunnen uw communie-uitnodiging afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra luxe glans. Als u liever een andere kleur ziet, past u het kaartje aan! Ook de tekst aanpassen is heel simpel; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal personaliseren...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Een voorbeeldtekst: “Bij deze wil ik u uitnodigen voor het communiefeest van Linda op 4 december om 16.00 uur in Hotel de Langzaal; Kunt u a.u.b. aangeven of u erbij wilt zijn?.”

  • Uitnodiging communie meisje - Klavertje vier communie 10480 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Klavertje vier communie 10481 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Klavertje vier communie 19744 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering