Uitnodiging communie meisje Licht groene communie

Licht anijs Heilig besluit- Zokaartjes

Een klassieker onder de communie uitnodigingen. U zet uw foto in het ronde kader en past de tekst en naam aan. Uw kind nodigt met een lach al uw familie en vrienden uit. De ornamenten om het kader geven deze communiekaart een chique uitstraling. Het is een mooie kaart om zelf te maken. Een persoonlijke Communiekaart is zo gemaakt! Een klassieke communie uitnodiging of iets moderner met uw eigen creaties.

De Communie in de lente

Het is een speciale dag, de Communie viering van uw kind. Voor en voor haar is het een dag die moet worden voorbereid. Een lentefeest of communiefeest is een logisch vervolg op de dienst. Een lekkere lunch in de tuin bij mooi weer, of een lange tafel in een restaurant. Het kan allemaal. Uw vrienden en familie komen zeker nadat ze deze communie kaart hebben ontvangen.! Deze kaarten zijn ook te gebruiken als bedankkaart, tafelkaart communiebedankjes en menukaarten.

 

Communie tekst

Voorbeeldteksten: "Dit is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Galaten 5:22" of Ik wil u uitnodigen voor de viering van mijn eerste communie (of bevestiging belijdenis van het geloof), die zal plaatsvinden zondag 27 mei in de kerk van Saint-Jean-de-Malte om 11 uur. Aan het einde van de mis, wordt u uitgenodigd om een maaltijd met ons, bij ons thuis te delen. Louisa Marie Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 20 april Er is ook een Bedankkaartje in deze stijl. Bestel ze alvast met uw uitnodiging en bespaar verzendkosten!.”

  • Uitnodiging communie meisje - Licht groene communie 11164 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering