Uitnodiging communie meisje Lief portretje

Lief communiekaartje portret- Zokaartjes

Aandoenlijk portretje waarin de foto van uw kind komt te staan. U kiest de foto van uw keuze en deze wordt automatisch in dit ronde kader gezet. Een zacht motief op de achtergrond geeft deze communiekaart een traditionele uitstraling. Een Klein kruisje op detailleerde achtergrond. De roze sfeer leent zich voor meisjes maar al deze kleuren kunt u nog veranderen als u dat wenst.

Tradities

Een traditionele communieviering heeft wat voorbereiding nodig. U nodigt uw familie en vrienden uit en misschien dat u ook een feestje wilt geven voor uw dochter haar eerste communie. Een mooie dag voor wat feestelijkheden waarbij u uw familie en vrienden samenbrengt. Het is een mooie gelegenheid om iedereen bij elkaar te krijgen in gebed.

 

Mijn lieve Communiekaart

Wij kunnen uw communie-uitnodiging afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra zachte glans. Als u liever een andere kleur? Pas het kaartje aan! Ook de tekst kunt u aanpassen en dit is heel simpel; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal personaliseren...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Een voorbeeldtekst: “Bij deze wil ik u uitnodigen voor het communiefeest van Dalia op 4 december om 16.00 uur in Hotel de Langzaal; Kunt u a.u.b. aangeven of u erbij wilt zijn?.”

  • Uitnodiging communie meisje - Lief portretje 10482 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Lief portretje 10483 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Lief portretje 19716 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering