Uitnodiging communie meisje Moderne communie

Moderne - Zokaartjes

Modern vormgegeven communiekaartje op witte achtergrond en fel gekleurde illustraties met Christelijke symbolen. De binnenkant is ook strak wit zodat uw tekst helder en duidelijk over komt. uw persoonlijke communie uitnodiging begint hier. U kiest een model en past het helemaal aan als u dat wilt. U kunt de tekst, de kleuren de plaatjes en Christelijke illustraties allemaal zelf personaliseren. Uw communieviering uitnodigingen zijn zo klaar!

Kan modern?

Waarom niet? Veel kerken willen graag een beetje met de tijd mee. Kinderen zijn vaak een frisse wind in de kerk en inspireren de ouderen om over nieuwe gedachten te mediteren. Kinderen hebben hun eigen kijk op de zaken. Een communie feest is dan ook een leuke gelegenheid voor de kinderen om hun vrienden en familie te laten wat ze van het geloof vinden. Tijdens het feest kan ze laten zien of horen wat er tijdens de communie is gebeurd. Misschien kunnen de kinderen een verhaal voorlezen of een situatie naspelen. Ook voor de kleintjes is Christen zijn een fijne ervaring.

 

Communie tekst

U kunt onze kaartjes helemaal zelf maken kaarten maken is een fluitje van een cent. Laat u inspireren door onze voorbeeldkaarten of begin met een leeg sjabloon. Uw creatie is de beste. Heeft u een voorbeeldtekst nodig? Begin met de aankondiging “Alice haar Eerste Communie vindt plaats op.. Datum” geef dan het tijdstip aan en eventuele andere details. Is er na afloop een communie feest? Voor een lentefeest kunt u een iets modernere tekst gebruiken. Fleur passeert haar twaalf lentes dit jaar, dat willen we uitgebreid met u samen vieren. Een groot tuinfeest wordt georganiseerd op…. Om…. Fleur verheugd zich er erg op en we hopen dat u er bij kunt zijn! Houd uw fototoestel bij de hand zodat u later de mooiste foto’s op een van onze fotokado’s kunt zetten!

  • Uitnodiging communie meisje - Moderne communie 11182 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Moderne communie 11183 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Moderne communie 18362 thumb

Tarieven: vanaf €1.14

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering