Uitnodiging communie meisje Om met jullie te delen

Warme kleuren- Zokaartjes

Soberheid en warmte. Deze personaliseerbare communie kaart siert zich door de warme paarse kleur, het subtiele lettertype en de vrolijke achterkant van de kaart. Hierbovenop komt natuurlijk de foto, in een rond kader, van uw eigen kind dat zich zal verheugen op de communie ceremonie met alle vrienden en familie. Uw persoonlijke communie kaart maakt u zelf bij Zokaartjes!

Haar communiefeest

Bij Zokaartjes kunt u naast uw communie uitnodiging ook de tafelkaarten menukaarten en communiebedankjes bestellen. Geheel gepersonaliseerde kaarten voor elke gelegenheid. Uw communie feest wordt een succes met uw goede voorbereiding. Wat gaat u eten op uw communiefeestje?

 

Communie tekst

U kunt onze kaartjes helemaal zelf maken kaarten maken is een fluitje van een cent. Laat u inspireren door onze voorbeeldkaarten of begin met een leeg sjabloon. Uw creatie is de beste. Heeft u een voorbeeldtekst nodig? Begin met de aankondiging “Alice haar Eerste Communie vindt plaats op.. Datum” geef dan het tijdstip aan en eventuele andere details. Is er na afloop een communie feest?

  • Uitnodiging communie meisje - Om met jullie te delen 11174 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Om met jullie te delen 11175 thumb
  • Uitnodiging communie meisje - Om met jullie te delen 18490 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering