Uitnodiging communie meisje Origineel en speels

Speelse Communiekaart - Zokaartjes

Een donkerblauwe grijstint als achtergrond voor deze communie uitnodiging. De tekst uitnodiging vormt een kruis. Kleine bloempjes maker het kaartje speels en lief. U kunt natuurlijk uw foto op deze kaart zetten en alles verder helemaal aanpassen. Het is altijd een goed idee om te beginnen met een voorbeeldkaart en die helemaal aan te passen, zodat u later een unieke creatie in handen heeft.

Wat voor een communiefeestje?

Na de dienst wordt er vaak een communiefeest voor de kinderen gegeven. Elk kind is uniek, elke wens is anders. Wilt u iets symbolisch op de communie? Of is een Barbecue ook leuk? Hoe gaat u dat organiseren? U kunt een zaaltje huren, een muziekverzameling opzetten en een grote tafel dekken. Of u kunt lekker thuis gaan eten met uw gasten. Gaat u zelf koken of besteld u lekkere pizza’s? Wel zo makkelijk. Net zo makkelijk als een uniek persoonlijk communiekaartje maken, want deze kaart maakt u helemaal zelf bij Zokaartjes! Zelf kaartjes maken was nog nooit zo makkelijk!

 

Communiekaart teksten

Voorbeeldtekst voor een uitnodiging eerste communie: Ik hoop dat u erbij bent! Deze dag is zeer belangrijk voor mij en mijn ouders. Ik heb me er lang op voorbereid en verheugd. De ceremonie begint om 10.00 uur in de Aggenkerk, waarna we bij ons thuis samen van een heerlijke lunch zullen genieten. Naast de uitnodiging en details als tijd en plaats, is het ook leuk een mooie spreuk of een gedichtje op de kaart te zetten. Heeft uw zoon een Bijbeltekst voor de communie geleerd? Wat vindt hij een mooie spreuk? Of vraag hem wat God voor hem betekend en zet dat op de kaart. Zo stond er op een communiekaartje deze tekst: “God is bij mij – Altijd en ik zie hem niet, maar ik voel dat als ik wil Hij mij vasthoudt- Daar word ik blij van” Thomas wil u uitnodigen deel te nemen aan zijn eerste Communie die plaats vindt op.. om… Na de dienst is er een communiefeest in de zaal.

  • Uitnodiging communie meisje - Origineel en speels 10709 thumb

Tarieven: vanaf €0.89