Uitnodiging communie meisje
Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj

Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 12606 thumb
Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 12607 thumb
Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 20042 thumb
Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 12606 thumb
Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 12607 thumb
Uitnodiging communie meisje - Uitnodiging communie - Heilige momenten - zokaartj 20042 thumb
referentie04343-KR0-RV

vanaf €1.08 (meer weten)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 14,5 cm x 15 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
meer weten

Detail van het artikel

Beschrijving

Lief en zacht communie uitnodiging - Zokaartjes

Meisje communie uitnodigingskaart ? Bedankjes, dankkaart Een blijde viering! Klassiek en sober, een mooie melange van emoties op deze belangrijke dag. De Heilige Communie is een viering die je met je hele familie en al je vrienden wilt delen. Deze dag wordt extra mooi gemaakt door hun aanwezigheid! U nodigt voor uw dochter iedereen uit de ze erbij wilt hebben. Deze mooie pastel kaart heeft het symbool van het Heilige lichaam Gods de hostie in het midden, waar u uw tekst op kwijt kunt. Laat u inspireren door een mooie tekst uit de bijbel of gebruik onze voorbeeld uitnodiging. De geometrische figuren om de cirkel heel zijn oude symbolen die vaak in oude kerken en tempels gevonden worden. Een zeer symbolische kaart. Uitnodiging voor communievieringen en bedankkaarten- 

Het communiefeest

Na de plechtigheid is het tijd voor een klein feestje in de eer van uw dochter. Onze eerste communie uitnodiging gaat naar familie en vrienden van haar ouders, maar ook al haar vriendinnen mogen komen! Een feestelijke maaltijd met speciale hapjes voor iedereen. Deze dag is er een om nooit meer te vergeten.

 

Tekst Communiekaart

Wij kunnen uw uitnodiging communie afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra zachte glans. Als u liever een andere kleur wilt? Pas het kaartje aan! Alles is 100% aanpasbaar op dit model. De paarse achtergrond, de kleuren van de tekst en de achtergrond kunnen worden veranderd, u kunt een kruis of een ander symbool toevoegen op deze communiekaart. Voor hulp kunt u ons altijd bellen. Zokaartjes vindt het belangrijk dat u voor 100 procent tevreden bent met uw creatie! Voorbeeldtekst voor deze kaart, uitnodigingskaart: Joselinde heeft het genoegen om u uit te nodigen op de viering van haar eerste communie die zal plaatsvinden zondag 27 mei in de Heilige kerk Zij beroept zich op uw aanwezigheid aan haar zijde om deze belangrijke dag met haar te delen

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier.
Gewicht: 320 g/m² - Gebruik: Geschikt voor alle soorten uitnodigingen inclusief foto's, ideaal voor goudfolie en vernis of hoogglans.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.
Offre pour les futures mamans

Gekleurde enveloppen

Onze gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de beschikbare voorraden voor alle uitnodigingen (behalve voor de Huwelijk Pochette-collectie): roze, blauw, fuchsia, violet, turquoise, parelgrijs.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Aankondiging Communie

Love Jesus

Aankondiging Communie

Bloemen in mei

Aankondiging Communie

Om met jullie te delen

Aankondiging Communie

Roze rozenkrans en kruis

Aankondiging Communie

Trouw aan God