Uitnodiging communie meisje Verticale tinten communie

Verticale tinten- Zokaartjes

Modern communiekaartje voor meisjes met roze verticale kleurschakeringen. Personaliseerbaar met uw eigen foto in ons dynamisch vormgegeven kader. Staand formaat met aan binnenkant ook ruimte voor foto's en teksten die u zelf kunt plaatsen op de roze achtergrondkleur. U persoonlijke communiekaartje is makkelijk gemaakt. U personaliseert de kaart in onze kaartenmaker tool. Een mooi communiefeest begint bij Zokaartjes!

Meisjes en Communie

Het wordt een mooie dag deze Communie viering van uw dochter. Voor haar is het een ceremonie die moet worden voorbereid. Een lentefeest of communiefeest is een mooi vervolg op de dienst. Een lekkere brunch bij u thuis, of samen eten in een restaurant. Geef het door. Uw vrienden en familie komen zeker nadat ze deze persoonlijke communie kaart hebben gekregen! Deze kaarten zijn ook te gebruiken als bedankkaart, tafelkaart communiebedankjes en menukaarten.

 

Communie tekst

Voorbeeldteksten: "Dit is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Galaten 5:22" of; Ik wil u uitnodigen voor de viering van mijn eerste communie (of bevestiging belijdenis van het geloof), die zal plaatsvinden zondag 27 mei in de kerk van Saint-Jean-de-Malte om 11 uur. Aan het einde van de mis, wordt u uitgenodigd om een maaltijd met ons, bij ons thuis te delen. Louisa Marie Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 20 april Er is ook een Bedankkaartje in deze stijl. Bestel ze alvast met uw uitnodiging en bespaar verzendkosten!.”

  • Uitnodiging communie meisje -  Verticale tinten communie 11166 thumb
  • Uitnodiging communie meisje -  Verticale tinten communie 11167 thumb
  • Uitnodiging communie meisje -  Verticale tinten communie 18394 thumb

Tarieven: vanaf €0.63

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering