Uitnodiging communie meisje Voor de zegel

Grijstinten communieviering- Zokaartjes

Moderne en ludieke communiekaart waarin uw eigen gekozen foto uit een gezegelde envelop lijkt te komen. Gezegeld met een hart en een eigentijdse uitstraling met de grijze kleuren. Door deze sobere kleuren kan uw foto er mooi uit komen. Wees origineel, persoonlijk en to the point met dit zelf aan te passen model om de communieviering aan te kondigen. Gedrukt op mooi 300 grams papier met envelop. Bedankkaartje, menukaart ok mogelijk met hetzelfde model.

Moderne kaart

De communieviering is een oude traditie. Door de eeuwen heen is de eerste communie een belangrijke stap in het leven van een Christen geweest. De christelijke Kerk en zijn tradities worden steeds vaker in een iets moderner jasje gestoken. Een mooie strakke uitnodiging hoort daar natuurlijk dan ook bij.

 

Afwerking Communiekaart

Wij kunnen uw communie-uitnodiging afdrukken op parelmoerglanspapier voor een extra mooie look. Als u liever een andere kleur ziet dan de grijze tinten, past u het kaartje aan! Ook de tekst aanpassen is heel makkelijk; u kunt het lettertype en de kleuren helemaal aanpassen...
Heeft u al een mooie tekst voor op uw persoonlijke communie-uitnodiging? Een voorbeeldtekst: “Melissa is er klaar voor. De dag voor haar eerste communie breekt binnenkort aan. Wij willen u graag bij deze speciale gebeurtenis uitnodigen. Na de ceremonie zullen we de Melissa verassen met een feestje in de Oldenzaal. Datum plaats tijden, p.s. wij horen graag van tevoren of u erbij kunt zijn.”

  • Uitnodiging communie meisje - Voor de zegel 10474 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF

MISSCHIEN DAT U DEZE OOK LEUK VINDT

Andere producten beschikbaar in deze uitvoering