Verjaardagskaarten jongens Chocomint uitnodiging 2

Leuk verjaardagskaartje– Zokaartjes

Chic verjaardagskaartje waarin u een foto uit uw eigen digitale fotoalbum kunt verwerken. Met onze online Carteland kaartjesmaker upload u de foto van uw keus en deze wordt vanzelf mooi rond uitgekaderd zoals op het voorbeeld. Daarna schrijft u de bijbehorende tekst en zo heeft u snel maar heel origineel uw eigen uitnodiging gemaakt. De verjaardagskaarten drukken we op FSC chloorvrij papier. De enveloppen worden meegestuurd en u heeft een persoonlijke verjaardag uitnodiging in handen!

Zijn feestje.

Wat gaan we doen dit jaar? Een discofeest? Of zwemmen? Of misschien naar het strand? Op een verjaardag hoort natuurlijk taart, muziek en chips. En een verjaardagskado. Die vindt u in onze fotokado winkel. Een memory spel met al zijn vrienden erop? Of neem foto’s van zijn lievelingsspeelgoed. Wedden dat dat voor een paar hilarische avondjes zorgt?

 

Tekst verjaardagskaart

Ik mag een feestje geven en ik wil dat jij daarbij bent. Als je zin hebt in een echt piratenfeest dan kom je op …. Met je mooiste piratenpak om …. Bij mij thuis. We gaan de schat zoeken, de vijand verslaan en uitgebreid schaften! Ahoi!

  • Verjaardagskaarten jongens - Chocomint uitnodiging 2 10360 thumb
  • Verjaardagskaarten jongens - Chocomint uitnodiging 2 10361 thumb
  • Verjaardagskaarten jongens - Chocomint uitnodiging 2 19070 thumb

Tarieven: vanaf €1.08

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF