Verjaardagskaarten kinderen
Chocomint uitnodiging 2

Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 10360 thumb
Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 10361 thumb
Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 19070 thumb
Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 10360 thumb
Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 10361 thumb
Verjaardagskaarten kinderen - Chocomint uitnodiging 2 19070 thumb
referentie03380-RN1-RV

vanaf €1.08 (meer weten)

Aanbevolen papier : Kartomaat papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit, wit en glad. De weergave is mat. Ideaal voor foto's. Kan afgewerkt worden met een glanzende of matte afwerking als optie. 300 g/m²

  • Formaat van het model : 16,7 cm x 12 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
meer weten

Detail van het artikel

Beschrijving

Leuk verjaardagskaartje– Zokaartjes

Chic verjaardagskaartje waarin u een foto uit uw eigen digitale fotoalbum kunt verwerken. Met onze online Carteland kaartjesmaker upload u de foto van uw keus en deze wordt vanzelf mooi rond uitgekaderd zoals op het voorbeeld. Daarna schrijft u de bijbehorende tekst en zo heeft u snel maar heel origineel uw eigen uitnodiging gemaakt. De verjaardagskaarten drukken we op FSC chloorvrij papier. De enveloppen worden meegestuurd en u heeft een persoonlijke verjaardag uitnodiging in handen!

Zijn feestje.

Wat gaan we doen dit jaar? Een discofeest? Of zwemmen? Of misschien naar het strand? Op een verjaardag hoort natuurlijk taart, muziek en chips. En een verjaardagskado. Die vindt u in onze fotokado winkel. Een memory spel met al zijn vrienden erop? Of neem foto’s van zijn lievelingsspeelgoed. Wedden dat dat voor een paar hilarische avondjes zorgt?

 

Tekst verjaardagskaart

Ik mag een feestje geven en ik wil dat jij daarbij bent. Als je zin hebt in een echt piratenfeest dan kom je op …. Met je mooiste piratenpak om …. Bij mij thuis. We gaan de schat zoeken, de vijand verslaan en uitgebreid schaften! Ahoi!

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.

Nog meer keuze

Ontdek de andere modellen

Uitnodiging Verjaardag kind

Vlaggetjes voor meisje

Uitnodiging Verjaardag kind

De lucht in

Uitnodiging Verjaardag kind

Prinsesje