Verjaardagskaarten meisjes vrolijke uitnodiging, roze

Leuk verjaardagskaartje– Zokaartjes

Heel originele verjaardagskaart met optisch motief op fel roze achtergrond. Een soort modern zebra-motief waar dit verjaardagskaartje echt van knalt. Achterkant van de kaart ook fel roze. Liggend formaat met veel ruimte voor een persoonlijke tekst. Het rondje op de voorkant leent zich uitstekend voor een accent op de leeftijd of een datum van de verjaardag. De enveloppen worden meegestuurd en u heeft een persoonlijke verjaardag uitnodiging in handen!

Zijn feestje.

Wat gaan we doen dit jaar? Een discofeest? Of zwemmen? Of misschien naar het strand? Op een verjaardag hoort natuurlijk taart, muziek en chips. En een verjaardagskado. Die vindt u in onze fotokado winkel. Een memory spel met al haar vrienden erop? Of neem foto’s van haar lievelingsspeelgoed. Wedden dat dat voor een paar hilarische avondjes zorgt?

 

Tekst verjaardagskaart

Ik mag een feestje geven en ik wil dat jij daarbij bent. Als je zin hebt in een echt meidenfeestje dan kom je op …. naar mijn huis in je mooiste jurk. We gaan verkleden, prinsessenfoto’s maken en op zoek naar de prins…Natuurlijk is er een verassing en veel gekke spelletjes! Doei!

  • Verjaardagskaarten meisjes - vrolijke uitnodiging, roze 10372 thumb
  • Verjaardagskaarten meisjes - vrolijke uitnodiging, roze 10373 thumb
  • Verjaardagskaarten meisjes - vrolijke uitnodiging, roze 19036 thumb

Tarieven: vanaf €0.89

Eerste proefdruk GRATIS EPCARTF