Teksten uitnodiging verjaardag

Een verjaardag bereidt u voor en op deze pagina kunt u alvast ideeën opdoen voor een gepaste uitnodiging of wenskaart. De leukste teksten zijn teksten die persoonlijk zijn en gericht zijn naar de persoon in kwestie.
Toch kunnen er teksten bestaan die voor alle uitnodigingen of verjaardagskaarten gebruikt kunnen worden. U kunt kiezen voor een speciaal thema, een persoonlijke eigenschap, een plek, een datum die u deelt. Alle ontwerpen van uitnodigingen en verjaardagskaarten op onze website kunt u personaliseren met uw eigen tekst en uw eigen foto's.
verjaardagskaarten kinderen
uitnodigingen verjaardag volwassenen

Tekst verjaardag volwassenen

Trendy, tijdloos, grappig… alle voorbeelden kunt u zelf nog veranderen.

Tekst verjaardagskaartjes 18 jaar
Ssssst, het is een verrassing...
Nu zijn 18e verjaardag dichterbij komt is hij niet meer uit de wolken te halen. Kom dus ook die speciale dag meevieren met luchtige kleding op (datum) vanaf (tijd) in (plek).
Ik word 18! Dat betekent nogal wat en graag nodig ik jullie uit hierbij aanwezig te zijn! Zonder jullie is er geen feest en zonder jullie zou ik niets te vieren hebben want zonder jullie zou ik niet geworden zijn wat ik nu ben. Dus kom allemaal rond 19:00 uur bij mijn ouders in de tuin voor een leuke avond. App even om je aanwezigheid te bevestigen!

Tekst verjaardagskaartjes 20 jaar
Voor twintig jaar kunnen er al vele verschillende situaties zijn waarin we verkeren. We hebben een baan, we studeren, we zijn op kamers, we delen een appartement, we reizen…
Steun de jarige job in zijn of haar activiteiten en doelen. Een leuk kaartje is altijd een steun in de rug.

Tekst verjaardagskaartjes veertigers
Net voor de midlife crisis is het nog tijd om in volle kracht vooruit te gaan, om doelen aan te passen, te reizen, de juiste plek te vinden... Wilt u de veertigste verjaardag daarom een speciaal thema geven dan kan dat met een personaliseerbare verjaardagskaart. U kunt zelf de uitnodigingen voor de 40e verjaardag ontwerpen en daarbij foto's gebruiken. De foto's kunnen iets zeggen over het verleden, het heden of de toekomst.

U kunt ook iemand verrassen met een zelfgemaakte uitnodiging en er een suprise van maken. Niet iedereen vindt het leuk om ouder te worden en niet iedereen heeft zin om dit te feesten of om te organiseren. Dat kunnen vrienden en/of familie dus ook doen!

Voor suprise party's hebben we ook voorbeelden die nog gemakkelijk zijn aan te passen.

Tekst verjaardagskaartjes 50 jaar

Vijftig jaar; weer een mijlpaal in het leven... Combineer speciale gebeurtenissen voor een speciale gelegenheid. Om vijftig jaar te vieren kunt u een gepaste uitnodiging maken. Put uit ervaring of richt u naar de toekomst. Onze personaliseerbare uitnodigingen en verjaardagskaarten kunt u nog aanpassen met foto's en teksten. Voor een specifieke uitstraling kunt u ook voor speciaal papier kiezen. 

Voorbeeldteksten voor verjaardagskaarten zijn meestal gebaseerd op het doorgeven van datum en plek. De foto's geven vaak de toon aan dus het is belangrijke de juiste foto's te kiezen.

In de toekomst zullen we deze pagina nog aanvullen met andere ideeën. U kunt alvast uw eigen kaartje maken en ook een gratis proefdruk bestellen.