Uitnodigingskaarten

Gefeliciteerd, condoleances, belangrijke verjaardagsfeesten, doopfeesten, bruiloften, aankondigingen worden gebruikt om de gasten te bedanken en te informeren over een evenement. Als de aankondiging steun betuigt aan een geliefde, is het ook een uitnodigingskaart bij uitstek. Diegene die naar zijn beeld is gecreëerd en die de sfeer bepaalt, het thema van deze dag dat we onvergetelijk willen zijn. Bovenal bevat de aankondiging alle noodzakelijke informatie, zoals de datum, de plaats, de betrokken persoon of het betrokken paar, en zelfs de dresscode. Een onmisbaar document dus voor alle deelnemers, op voorwaarde dat het hen voldoende op voorhand wordt toegestuurd voor hun voorbereiding. Profiteer van de creatieve geest van Carteland, de ervaring van het team dat werkt in ons atelier in Ventabren, in de Bouches-du-Rhône, in de buurt van Aix-en-Provence, het kwaliteitslabel Origine France Garantie, met als motto "mooie papieren dragers voor uw mooie woorden". Een te kiezen formaat, te specificeren details en de aankondiging ziet er al feestelijk uit.

Trouwkaarten

Trouwkaarten

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Doopkaartjes

Doopkaartjes

Uitnodigingen Communie

Communiekaartjes

ONZE SELECTIE VAN HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

spinner carteland

Bieden jullie illustraties of aangepaste afbeeldingen aan om van mijn huwelijksaankondiging een uniek ontwerp te maken?

Het team van grafische ontwerpers van Zokaartjes heeft een knowhow die dagelijks ter beschikking wordt gesteld van een veeleisende clientèle. Elke ontwerper ontwikkelt zich met een eigen stijl. Op deze manier kunnen we alle wensen vervullen. Want wat het te vieren evenement ook is, het is voor de organisator(en) van belang dat de realisatie aan zijn of haar verwachtingen voldoet.

Als ontwerper geïnspireerd door bloemen en alles wat exotisch is, is Élodie's potloodstreek bedoeld als tonicum. Onder invloed van haar moderne grafische stijl zal uw huwelijksaankondiging schitteren als een vuurwerk.

Elegant en elegant, zal de illustrator Jessica haar potloodloodloodlood uitblinken in een even minimalistische als romantische stijl. Tussen vintage en hedendaags worden alle genres door deze ontwerper verkend.

De themacollecties en hun assortiment van ontwerpen zijn allemaal ideeën om aan te passen aan uw aankondigingsproject, dankzij de ruime keuze aan afwerkingen, zoals mat of glanzend, goud, achtergrondkleur, enz.

Hoe kan ik een originele illustratie samenstellen met mijn foto's voor mijn verjaardagskaart?

Download in onze configurator de foto's die de sfeer van deze onvergetelijke dag weergeven. Maak een lay-out die elke foto belicht. Met of zonder lijst, de vormen van de fotoblokken, het paginagrote effect, de presentatiemogelijkheden zijn eindeloos. Voeg tekst in en voeg afbeeldingen toe om uw uitnodiging voor uw evenement te verfijnen.

Kies voor zwart-wit foto's en uw boodschap in de kleur van uw keuze wordt nog belangrijker. Met een selectie van drie foto's, vertel ons uw favoriet en wij zullen er een specifiek formaat voor reserveren. Een vakkundige peel and mix en match en elke gast neemt de maat van het komende evenement.

Raadpleeg de reeks uitnodigingsmodellen die u kunt personaliseren. Kaartvormen, lettertypes, tinten en geschreven formules zullen u begeleiden bij de creatie van uw uitnodiging. De foto die u selecteert zal uw gasten aanmoedigen om in te stemmen met deelname aan uw feest.

Speel met de vorm van de aankondiging, de samenstelling ervan. Het kan een eenvoudig karton zijn dat aan beide zijden bedrukt is. Een dubbele uitnodiging zal het programma van deze feestelijke dag aankondigen. Een ronde kaart zal u verrassen met zijn originaliteit. De keuze van het achtergrondontwerp maakt het thema van uw verjaardag bekend.

We zijn van plan om de komst van ons eerste kind aan te kondigen en hebben een idee voor het geboortebericht, kunt u het voor ons maken?

Met de drukmiddelen die we tegenwoordig hebben, kunnen we gunstig reageren op allerlei ideeën en fantasieën. Het invoegen van foto's, het creëren van afbeeldingen voor kinderen, het afdrukken van achtergronden in de kleur van uw keuze, ons team zal al zijn passie in de realisatie van uw geboorteaankondiging stoppen. Het is een kwestie van vertrouwen tussen onze passie voor een goed uitgevoerd werk en onze trouwe klanten.

Gaëlle, illustrator, creëert in een wereld van zachtheid, met deze gevoeligheid voorbehouden aan de kleintjes. Deze schepper zou je project wel eens de geboorteaankondiging van je dromen kunnen maken. Haar fantasierijke geest zal dit gevoel van collectieve vreugde, dat verbonden is met de blijde gebeurtenis van het verwelkomen van een kind, zeker kunnen vertalen.

Raadpleeg onze reeks geboorteaankondigingen om u te helpen uw idee te bevestigen en/of uit te voeren. Laat ons weten wat u wilt op het gebied van vorm, samenstelling en type en we maken een geboorteaankondiging die trouw is aan uw idee.

Aankondigingstekst, nauwkeurigheid van de metingen en astrologisch teken, alles is mogelijk wat betreft de informatie die u aan uw dierbaren wilt leveren. Of u nu zelf de allereerste foto van de baby heeft gemaakt of dat deze door een professional is gemaakt, Carteland zal deze op de gekozen locatie invoegen.

Nu de feestdagen naderen, zijn we allemaal op zoek naar die kleine aankondigingen die bij onze cadeautjes horen. Biedt Carteland iets aan?

We zijn goed gepositioneerd in het vakantieseizoen. Een vrolijk kerstfeest wensen en je gelukswensen presenteren zijn belangrijke momenten van uitwisseling en delen voor iedereen. In deze geest van vrede en vreugde hebben we uitnodigingen vol charme ontworpen.

Tradities hebben nog een lange weg te gaan. En de vintage, bestaande uit illustraties van suikerriet, klokken of kleine knopen, is nog steeds een succes bij Carteland. Volg onze online tips in de sectie "Hoe u met succes een mooie, originele Happy Holiday kaart kunt personaliseren" om er zeker van te zijn dat u tevreden bent.

Kerstbomen die meer echt zijn dan de natuur of gestileerd, hulst- en dennenappelslinger, rood of groen lint, de aankondiging van een vrolijk kerstfeest is op vele mooie manieren verkrijgbaar bij Carteland. De speciale nieuwjaarswens is een andere vorm van aankondiging, die van oprechte wensen voor de komende 12 maanden.

Wens een Gelukkig Nieuwjaar op een gepersonaliseerde aankondiging versierd met een speciale decoratie is zeker te behagen. Kies het motief dat uw verlanglijstje het beste weergeeft, zoals het rendier, de maretak fries, of hou het eenvoudig. Dit is wat ons aanbod aan eindejaarsaankondigingen onder andere biedt.

Met zijn passie voor het vak brengt het team van professionals van Carteland u zijn vaardigheden op een presenteerblaadje. De nuchterheid van een aankondiging om nabestaanden te vergezellen. De liefde voor een goed uitgevoerde klus in dienst van de mooiste dag van je leven. De joie de vivre om een verjaardag of een pensioneringsfeestje te illustreren. De dynamiek om uw oprechte dank te betuigen. En een keuze van producten die als ondersteuning voor uw boodschap zijn geselecteerd, aangepast aan de omstandigheden. Foto-geoptimaliseerde artikelen om emotie te creëren en de genegenheid die mensen samenbrengt te benadrukken.