Adoptiekaartjes met Foto

U ziet hier een aantal adoptiekaarten met foto. U kunt dus iw eigen foto's van het geadopteerde kind verwerken en deze laten drukken. Uniek en persoonlijk, zoals dat bij een speciale gelegenheid hoort! Een foto zegt vaak meer dan woorden dus laat het adoptiekindje stralen op uw ontwerp.


spinner carteland
Avis clients

Goed nieuws en vreugde delen met een adoptiekaart met foto

Uw familie en vrienden zijn waarschijnlijk op de hoogte van deze kinderwens maar nu is het zover... de adoptiekaartjes geven het grote nieuws aan! Heeft u al foto's kunnen maken of ontvangen van het kindje dan kunnen deze op de kaart gedrukt worden. Emotie gegarandeerd.  Na lang wachten is het dan zover, een meisje of een jongen, of een tweeling? Een foto op de adoptiekaart zal het meteen duidelijk maken.

Inspiratie voor adoptiekaarten met foto

U kunt gebruik maken van deze voorbeelden en deze nog helemaal aanpassen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en die persoonlijke situatie kan juist mooi geïllustreerd worden met verschillende foto's op de adoptiekaarten. Er kunnen meerdere foto's op de kaarten gebruikt worden dus u kunt een beeldverhaal maken als woorden niet goed kunnen omschrijven wat foto's kunnen laten zien.