Babystapkaarten De Kleine Prins De oase van de Kleine Prins, het eerste jaar
Babystapkaarten De Kleine Prins De oase van de Kleine Prins, het eerste jaar goedkoop
Babystapkaarten De Kleine Prins De oase van de Kleine Prins, het eerste jaar gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Babystapkaarten De Kleine Prins De oase van de Kleine Prins, het eerste jaar

Ref : 08740-EP2-RV
vanaf €16.03 Lees verder
Papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 12 cm x 16.7 cm
Omschrijving Babystapkaarten De Kleine Prins - De oase van de Kleine Prins, het eerste jaar

Met deze leuke mijlpalenkaarten van De Kleine Prins legt u de eerste ontwikkelingen van uw kind vast. Ter gelegenheid van het 75-jarige jubileum van de uitgave van het beroemde verhaal van A. de Saint Exupéry, hebben onze grafische vormgevers de illustraties van de geboortekaartjes gebruikt voor de mijlpalenkaartjes, opdat de ontwikkelingen van uw baby in uw geheugen gegrift staan. De voorkant is geïllustreerd met mooie plaatjes uit het verhaal van De Kleine Prins, en op de achterkant is ruimte om kleine anekdotes en de ontwikkelingen van uw baby met de hand te noteren. Deze set van kaartjes is gedrukt op gestructureerd papier. Een super cadeautip om aan jonge ouders te geven. Afmetingen van elke kaart met afgeronde hoeken: 16,6 x 12 cm. Onze klantenservice beantwoordt uw overige vragen op de aangegeven tijden. Wij, van Carteland, houden van mooie verhalen en van baby's, wij lezen graag de verhalen die u wilt delen op onze Instagram of Facebook account.

Onze prijzen per papiersoort

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.