Bedankkaartjes Doop

Foto-personaliseerbare bedankkaarten voor de doopviering van uw kind. Als u tijdens de doopviering foto's heeft genomen of heeft laten nemen dan kunt u deze gebruiken om uw eigen bedankkaartjes voor de doopviering te maken.


spinner carteland
Avis clients
Bedankkaartjes Doop Meisje Licht

J. Brenda Gepubliceerd op 14/09/2021 following an order made on

Licht

4/5

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelde kaartjes, ze zijn super mooi. Het enige wat ik me afvraag is wat 'goudfolie' op de pagina wilde zeggen wanneer er geen afwerking met goudfolie is. De bijgeleverde enveloppen zijn van goede kwaliteit wat een fijne extratje is.

Zokaartjes stelt u verschillende modellen voor waarbij uw eigen foto's verwerkt kunnen worden. De voorbeelden van de bedankkaarten geven aan op welke manier een foto verwerkt kan worden, of meerdere foto's voor op het kaartje. Ook kan de lijst om de foto heel speels of elegant vormgegeven worden. Dit wordt automatisch gedaan dus daar hoeft u verder geen technische kennis voor te hebben. Voor het aanmaken van uw persoonlijk tekst op uw bedankkaartje voor de doopviering kunt u tekstblokken maken, een lettertype kiezen, kleur selecteren, tekstgrootte aanpassen enzovoort. U kunt verder achtergronden kiezen en ander beeldmateriaal dat tot uw beschikking staat in de verschillende folders.