Bedankkaartjes Geboorte

Onze bedankjes voor geboortes kunnen dat attente gebaar maken naar uw vrienden en familie. De verschillende modellen bedankjes blijven flexibel dus vaak kunt u van een meisjeskaart ook een jongenskaart maken.


spinner carteland
Avis clients
Bedankkaartjes Geboorte So Liberty, Baby Photo

R. Jamie-Lee Gepubliceerd op 09/02/2022 following an order made on

So Liberty, Baby Photo

5/5

Heel leuk kaartje. Het uploaden van de foto ging heel makkelijk, ook via een smartphone. En bij levering zag het er precies zo uit als ik het wou.

Bedankkaartjes Geboorte De Kleine Prins Ontdekkingen van een kleine prins, 10 x 10 cm

. Jennifer Gepubliceerd op 05/08/2021 following an order made on

Ontdekkingen van een kleine prins, 10 x 10 cm

5/5

Top!

Bedankkaartjes Geboorte De Kleine Prins Ontdekkingen van een kleine prins, 10 x 10 cm

. Jennifer Gepubliceerd op 26/07/2021 following an order made on

Ontdekkingen van een kleine prins, 10 x 10 cm

5/5

top!

Bedankkaartjes Geboorte Jongen Huis van Geluk, Recto Verso, 10 x 15 cm

B. Joke Gepubliceerd op 25/02/2021 following an order made on

Huis van Geluk, Recto Verso, 10 x 15 cm

4/5

Prima

Bedankkaartjes Geboorte met Foto Landleven liefde

T. Van den Steen - De Pauw Gepubliceerd op 19/02/2021 following an order made on

Landleven liefde

5/5

De score van onze kaartjes is 10/10. TOP!

Bedankkaartjes Geboorte Boekenleggermet kleine voetstapjes, Goudfolie

T. Delcart Gepubliceerd op 04/11/2020 following an order made on

kleine voetstapjes, Goudfolie

5/5

Prijs verhouding is heel goed. Zoals op de site weergeven. En mooi geleverd.

Bedankkaartjes Geboorte Bootjes, 3 Foto's

A. Anonymous Gepubliceerd op 04/10/2020 following an order made on

Bootjes, 3 Foto's

5/5

Goede en vlotte service. Ook een heel mooie kwaliteit van kaartjes!

Aanpas uw babybedankkaartje aan met de eenvoudige tool Carteland

De geboorte van een kind is altijd een groots moment. De eerste levensdagen zelf, maar ook het bezoek van vrienden en familie, het ontvangen van talrijke geschenken, het organiseren van een babyborrel of een andere feestelijke gebeurtenis rond de geboorte van een baby... Toon uw dankbaarheid aan uw dierbaren door hen een bedankkaartje te sturen voor de geboorte dat past bij hun vrijgevigheid. Een knuffel, een kledingstuk, speelgoed, een babyverzorgingsaccessoire... Aan gulle gebaren voor een baby is meestal geen gebrek en uw dierbaren verdienen op zijn minst een blijk van uw dankbaarheid in de vorm van een bedankkaartje. Kies een kant-en-klare kaart, met een klassiek of ongebruikelijk ontwerp, of nog beter: maak uw eigen kaart op maat, met uw inhoud en fantasie. Het draait allemaal om handgemaakte kaarten - haal er het beste uit!

Hoe maak je een leuke bedankkaart voor de geboorte van een kind?

Jonge ouders willen meestal alles goed doen, inclusief het maken van een leuke bedankkaart voor de cadeaus en andere aandacht die ze krijgen na de geboorte van hun kind. Carteland is een geweldige plek om te beginnen, omdat het eindeloze mogelijkheden biedt voor het maken van aangepaste kaarten: inhoud, vormen, stijl... Laat je creatieve intuïtie het overnemen.

 • Als je niet gewend bent om visuele hulpmiddelen te ontwerpen, noch in je persoonlijke leven, noch in je professionele leven, kan het maken van een bedankkaartje voor de geboorte van een kind een beetje ontmoedigend zijn. Toch is Cartland zo eenvoudig dat iedereen een uitstekend visueel resultaat kan bereiken.

  Laat uw algehele emotie van de geboorte voor zich spreken: uw baby geeft u zeker vermoeidheid, maar ook heel positieve emoties, die alleen het ouderschap kan brengen. Gebruik deze kracht om vanuit je hart te creëren.

  Carteland begeleidt je op een heel natuurlijke en eenvoudige manier om een kaart te maken die lijkt op het gezin dat je aan het vormen bent, de manier waarop je je status als jonge ouder beleeft, of je nu de jonge vader of de jonge moeder bent.

  Hoe maak je een succesvol ontwerp voor een geboortebedankkaart

  Ben niet bang dat je niet in staat bent om een kaart te ontwerpen die er mooi genoeg uitziet om naar iedereen te sturen. Cartland begeleidt u zo efficiënt dat u binnen enkele seconden doorhebt hoe u het resultaat bereikt dat u voor ogen hebt.

 • Weet u niet waar u moet beginnen bij het maken van uw geboortebedankkaartje? Dat is begrijpelijk, vooral omdat het leven van een jonge ouder nogal overweldigend is. Cartland maakt het u gemakkelijk om een bedankkaartje te personaliseren, op elk niveau.

  Kiest u liever voor een kant-en-klaar kaartje waarin u alleen een foto van uw lieve baby wilt verwerken? Het is mogelijk en het resultaat zal al heel elegant zijn dankzij onze producten die speciaal zijn ontworpen om een elegante uitstraling te creëren, wat uw keuze ook is.

  Vergeet niet te surfen op onze personaliseringssoftware die u ideeën en interessante afbeeldingen zal geven om uw bedankkaartje wat meer leven in te blazen. Carteland heeft aan de kleinste details gedacht, zodat u de mooiste bedankkaart kunt maken.

  Wat zijn de eenvoudigste technieken om een bedankkaart voor een geboorte te maken?

  Heden ten dage kan iedereen met grafische creatieprogramma's zoals Carteland een heel mooie visuele ondersteuning maken, zonder dat daar een bepaalde techniek of truc voor nodig is. Het enige wat u hoeft te doen, is de software u laten leiden door de ontwerpideeën die u kunt nabootsen.

 • De geboorte is een van de rijkste periodes in termen van emoties, herinneringen en eerste keren. Zoveel momenten vereeuwigd in foto's die u op uw bedankkaartje kunt gebruiken: de eerste stapjes, de eerste glimlach, het eerste speeltje in de hand... Stuk voor stuk een uitstekend onderwerp om uw bedankkaartje van de geboorte te belichten

  Je hebt babyboeken gekregen, muziek, cadeaus voor jullie als jonge ouders en hulp van je dierbaren om je te laten rusten terwijl je perfect aanwezig bent voor de baby: bedank je dierbaren door een prachtig geboortebedankkaartje te maken, uitsluitend gebaseerd op jouw verbeelding.

  Carteland heeft veel opties om je inhoud te personaliseren en er een unieke kaart van te maken, ver van de kaarten die je in de winkels vindt. Bovendien kunt u er bij Cartland enorm veel bestellen, terwijl winkels er meestal maar een paar op voorraad hebben.

  Welke dankekst kiest u voor een geboorte?

  Voor elke levensgebeurtenis, zoals de geboorte van een pasgeboren kind, zijn er min of meer oude citaten waaruit u inspiratie kunt putten of die u precies kunt herhalen, om een sterk effect te creëren bij het lezen van uw teksten.

 • Quotes van filosofen, cultfilms, verwijzingen naar uw eigen ervaringen... Er zijn veel inspiraties voor het schrijven van een mooie bedanktekst aan degenen die jou en je kind direct na zijn geboorte hebben gekoesterd

  Geeft een citaat je geen inspiratie? Laat uw verbeelding uw vingers over het toetsenbord leiden en schrijf eenvoudige maar hartverwarmende zinnen, geheel persoonlijk. Dit geeft een unieke charme aan uw bedankkaartje.

  Soms hoeft u geen hele zinnen te schrijven: met eenvoudige symbolische woorden, geschreven met mooie typografie, kunt u een zeer sterk effect creëren.

  Cartland biedt alles wat u nodig hebt om met succes een bedankkaartje op maat te maken, origineel of traditioneel, gepersonaliseerd of standaard, afhankelijk van wat het beste bij u past. Geboortebedankkaarten om over de hele wereld te versturen.

  Cartland biedt alles wat u nodig hebt om een geslaagde geboortebedankkaart te maken, origineel of traditioneel, gepersonaliseerd of standaard, afhankelijk van wat het beste bij u past.