Bedankkaartjes Bruiloft met Foto

Uw plechtigheid zal voor altijd een onvergetelijke dag blijven voor uw koppel maar ook voor uw gasten.


spinner carteland
Avis clients
Bedankkaartjes Bruiloft met Foto Krans Boho

L. Balduyck Gepubliceerd op 02/12/2020 following an order made on

Krans Boho

5/5

Tof design en kwaliteitspapier! Zeer tevreden met het resultaat.

Bedankkaartjes huwelijk Samen op reis

A. Anonymous Gepubliceerd op 21/10/2020 following an order made on

Samen op reis

5/5

....

Bruiloft bedankkaarten met foto's die uit het hart komen!

Een heel universum in uw beeld om uw erkenning te sublimeren!

Nadat u de mooiste dag van uw leven met uw dierbaren hebt gedeeld, is het tijd om voor hen een bedankkaart te maken die de emotie van de D-day met uw trouwfoto's helemaal tot leven brengt. Onze grafische vormgevers hebben zich laten inspireren door de laatste decoratieve trends om onze catalogus van bedankkaarten uit te breiden met originele ontwerpen, zodat pasgetrouwde stellen bedankkaarten kunnen kopen die hun imago weerspiegelen. U bent zeker om de perfecte kaart voor u te vinden! Wij bieden ook voorbeelden van bedankteksten die u op uw kaart kunt schrijven.

Een foto in plaats van een grote toespraak!

In de dagen na uw huwelijk kunt u uw gasten bedankkaarten sturen met een enkele foto of een fotomontage die hen zal herinneren aan de beste momenten van uw verbintenis. Vreugde, geluk en vriendschap zullen doorschijnen, zowel in je prenten als in je dankbaarheid. Voeg stijl toe aan uw kaart en uw dierbaren zullen ze koesteren.

Kwaliteit in het hart van uw emoties

Om u op de mooiste manier te bedanken, heeft het Carteland-team papier van topkwaliteit en 100% recycleerbaar papier geselecteerd om uw kaarten te vergroten door ze een traditionele of eigentijdse look te geven. Geef trouwens de voorkeur aan iriserend papier of een matte vernisafwerking die de kleuren van uw foto's, kiekjes en portretten van de ceremonie beter doen uitkomen.