Bedankkaartjes Geboorte Meisje


spinner carteland
Avis clients
Bedankkaartjes Geboorte So Liberty, Baby Photo

R. Jamie-Lee Gepubliceerd op 09/02/2022 following an order made on

So Liberty, Baby Photo

5/5

Heel leuk kaartje. Het uploaden van de foto ging heel makkelijk, ook via een smartphone. En bij levering zag het er precies zo uit als ik het wou.

Bedankkaartjes Geboorte Boekenleggermet kleine voetstapjes, Goudfolie

T. Delcart Gepubliceerd op 04/11/2020 following an order made on

kleine voetstapjes, Goudfolie

5/5

Prijs verhouding is heel goed. Zoals op de site weergeven. En mooi geleverd.

Mooie bedankkaarten voor de geboorte van een meisje naar believen verspreid

Beste ouders, u bent net bevallen van een schattig klein meisje dat voor de gelegenheid enorm verwend is: de vele attenties, de felicitatiekaarten en vooral de mooie kleertjes, grappige knuffels en speelgoed in overvloed tellen u niet meer: het is tijd om uw dierbaren die gul zijn geweest te bedanken met een kaart die uw dankbaarheid waardig is en die u gemakkelijk online hebt gemaakt.

Betuig je dank in stijl na de geboorte van je dochtertje

Naar aanleiding van de attenties die je bij de geboorte hebt gekregen, kun je je oprechte dankbaarheid overbrengen door een sjabloon te maken dat bij de aankondiging van je dochter past! Door onze catalogus met bedankkaarten te doorbladeren, kunt u zich laten inspireren door onze origineelste ontwerpen en onze ontroerendste teksten om snel een kaart te maken die op u lijkt: een bedankkaart die uw imago weerspiegelt.

Kies voor gepersonaliseerde meisjesbedankkaarten precies zoals u het wilt

Een gemakkelijke en leuke creatie op Carteland.com: plaats gewoon een of meer foto's van uw prinses en voeg uw bedanktekst toe om een kaart te maken met een zeer vrouwelijk en pepsy ontwerp dat bij uw dankbaarheid past. Kleur, lettertype, lay-out: alles is 100% aanpasbaar vanuit ons creatieatelier. In geval van twijfel, en om gerust te zijn over het eindresultaat van uw compositie, kunt u een monster van uw creatie bestellen.

.