Bedankkaartjes Geboorte Tweeling

Maak zelf unieke en vooral originele bedankkaartjes geboorte met uw tekst en foto's. Gratis Enveloppen. Premium papier.


spinner carteland
Avis clients

Tweeling geboorte bedankkaartje, een bedankje dat dubbel telt

Ze zijn aangekomen, ze zijn er. Schattige kleine schatjes die iedereen verrasten door samen te komen. Een wonder in een wonder, hier zijn ze als een duo voor het leven, en iedereen is opgetogen. Uw vrienden en familie zijn er geweest voor deze kleintjes, en u zou hen graag uw dankbaarheid tonen. Ontdek onze geboortebedankkaartjes voor tweelingen.

Tweelingen, een zeldzaam en magisch fenomeen

Echte of broederlijke tweelingen, het maakt niet uit, ze zijn broers of zussen voor het leven. Een prachtig geschenk dat 2% van de wereldbevolking treft. Deze duo's, een klein wonder bij de geboorte, arriveren zonder waarschuwing in het leven van hun ouders en veranderen voor altijd de perceptie van ouderschap. Vrienden en familie blijven de kleintjes bewonderen en proberen hen nooit in verwarring te brengen, een oefening die vaak amusant is voor de kleintjes die spelen met het misleiden van hun wereld.
Twee keer zo gelukkig en twee keer zo beperkt, moeten de ouders hun eigen weg naar deze kinderen vinden om deze unieke en magische relatie ten volle te beleven, en deze extra verbintenis aanvaarden die hun leven op zijn kop zal zetten.

Familie en vrienden verwonderen zich over het wonder van de tweeling

Van Castor en Pollux tot Romulus en Remus, van de musicerende broers van Indochine, of de Bee Gees, tot de broers Bogdanov, tweelingen fascineren iedereen, en de mensen om hen heen kunnen niet anders dan het fenomeen als een wonder des levens beschouwen. Twee mensen die op hetzelfde moment geboren zijn, zijn per definitie bijzonder. Iedereen haast zich om ze te zien, om ze te ontmoeten. Er wordt gezegd dat zij hun eigen taal hebben, dat zij op een onbekende manier communiceren, dat zij hun gevoelens delen, hoe ver weg zij ook zijn. Uiteindelijk worden deze uitzonderlijke wezens de trots van familie en vrienden, en iedereen verheugt zich over hun komst, als een zegen uit de hemel.

Ontdek onze catalogus met geboortebedankkaartjes voor tweelingen

Carteland heeft aan hen gedacht en een prachtige reeks geboortebedankkaartjes voor tweelingen gecreëerd. Wij nodigen u uit om deze creaties te ontdekken die de schoonheid van hun geboorte in de verf zetten, door te spelen met dualiteit, complementariteit, want hoewel ze twee zijn, is het een grote gebeurtenis die u deelt bij hun aankomst. Van versies voor jongens, met twee foto's op de voorkant, of voor meisjes, met grappige decors, maar ook mooie kaders voor een enkele foto, u vindt ongetwijfeld het mooie bedankkaartje voor de geboorte van een tweeling dat u zoekt.

Aanpassen van uw bedankkaartje voor de geboorte van een tweeling

Als u uw bedankkaartje voor de geboorte van een tweeling of tweelingen in onze catalogus hebt gevonden, kunt u het met een klik aanpassen. In de creatieve workshop die eraan is gewijd, kunt u met een paar muisbewegingen de foto's laden die u leuk vindt, de tekst plaatsen die u wilt en decoratieve elementen toevoegen. U kunt er ook gebruik van maken om opties te kiezen die u interesseren, zoals het gewicht van het papier, de afwerking, of de enveloppen die bij uw bedankkaartjes zullen zitten. Zodra uw werk voltooid is, kunt u de bestelling lanceren en uw leveringscriteria vastleggen.

Denk aan het geven van enkele details over uw tweeling

Een van de elementen van de bedankkaart voor de geboorte van een tweeling, kunt u slim enkele aanwijzingen toevoegen om de kleine broers en zussen te onderscheiden voor de aandacht van uw familieleden. Naast de elementen die hen objectief onderscheiden, zoals de vorm van hun hoofd of oren, kunt u lichtere dingen toevoegen: wie van hen het meest knuffelig is, of degene die het meest slaapt, degene die zijn vader het meest aanbidt, of zelfs degene die het hardst schreeuwt. Elementen die uw familieleden ongetwijfeld zullen proberen te gebruiken om niet de meest klassieke blunders te begaan wanneer zij geconfronteerd worden met een gezin met tweelingen.