Productie- en levertijden

De kaarten die u besteld worden meestal 2-4 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en na validering van uw betaling verstuurd.
Bestellingen van proefdrukken voor 4,80€ worden per post als brief verzonden. Gratis proefkaarten versturen wij ook als brief per post.

Bewerkingstijden

 Controle + drukken + snijden + verzendenBijkomende bewerkingstijden wanneer u kiest voor goudfolie / hoogglans of mat / 3D magneetpapier
3-7 werkdagen1 werkdag
5-7 werkdagen-
5-7 werkdagen-
5-7 werkdagen-
10-20 werkdagen-

Gemiddelde levertijden :

 BriefDHLDPD
5-7 werkdagen1-2 werkdagen3-5 werkdagen

De productie-, verzend- en levertijden worden bij wijze van indicatie gegeven: deze kunnen variëren afhankelijk van de periode, de feestdagen en het aantal bestellingen dat in de werkplaats moet worden verwerkt.
Voor sommige producten die meerdere productiestappen vereisen (fotoboeken), moet u rekenen op verzending binnen 10 werkdagen.

Standaardverzending en expresverzending

In het bestelmenu kunt u kiezen uit standaard verzending met DPD en expresverzending met DHL.
Standaardverzending naar de Benelux vindt plaats met DPD.
Wilt u uw bestelde kaarten snel ontvangen? Kies dan voor expreslevering met DHL. DHL levert gemiddeld binnen 1 à 2 werkdagen (maandag tot en met vrijdag).
Tijdens de decemberdrukte voor Kerstmis bevelen wij u expresverzending met DHL aan zodat u de kaarten of kado’s nog tijdig in huis heeft.
Voor andere landen, neem gerust contact met ons op: we versturen ook binnen andere landen van de Europese Unie.

Verzendbevestiging

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending. In deze e-mail vindt u een link naar uw gekozen transportbedrijf en de bijbehorende tracking code / referentienummer. Zo kunt u de huidige status van uw pakket volgen op de website van het transportbedrijf.
In het geval van een onvolledig adres als gevolg van een invoerfout van uw kant, kan Zokaartjes niet aansprakelijk worden gesteld. Uw niet-bezorgbare pakket wordt binnen 10 tot 30 dagen naar ons teruggestuurd, afhankelijk van het gekozen transportbedrijf. In dat geval zijn wij verplicht de verzendkosten voor een nieuwe levering aan u in rekening te brengen.
Na verzending, wordt de levering van uw bestelling verzekerd door derden. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor stakingen en vertragingen veroorzaakt door de transportbedrijven of de post in geval van overmacht.
Zokaartjes zal u echter alle informatie met betrekking tot de levering en de opvolging van uw bestelling verstrekken.

LET OP: ONZE TRANSPORTEURS BEZORGEN NIET OP POSTBUSADRESSEN.

Zorgvuldige verpakking
Alle verpakkingen worden met de grootste zorg verpakt zodat uw goederen goed beschermd zijn.