Chemin des Marettes

Een paar jaar geleden, toen ik me weer eens in een oude roman wilde verdiepen, stuitte ik op een kleine schat. Een volledig bewaard en gedroogd madeliefje tussen de bladzijden van mijn favoriete boek. Ik dacht meteen terug aan mijn gelukkige kindertijd, de herinnering aan een zomer in Normandië waar ik het boek had gelezen in de tuin van mijn grootouders. Sinds die dag denk ik graag dat ik de macht heb om de bloemen die symbool staan voor geluksmomenten uit mijn kindertijd dicht bij me te houden. Noem het nostalgie, zoals we het graag hebben! Ik zou willen dat de lente eeuwig duurt.... Zijn vergankelijke charme maakt dit seizoen tot een geschenk van de natuur. Alle kleuren schieten tevoorschijn en onze zintuigen ontwaken eindelijk uit de winter. Sommige bloemen bloeien maar een paar weken, maar gelukkig is er een techniek om deze schatten te bewaren! Het hele jaar door lentebloemen kunnen bewonderen is precies wat me ertoe heeft gebracht Chemin des Marettes te creëren.

spinner carteland