Trouwkaarten met Insteekvakje

Maak iets speciaals van uw huwelijksuitnodigingen met een mooie pocketfold. Hier vindt u twee verschillende uitnodigingen: Een dubbele- of vouwkaart (met geïntegreerde uitnodigingskaarten) en Pocketfolds (met insteekhoes) in vierkant of rechthoekig formaat. Drie mogelijke omslagkleuren: parelwit, Econatuur bruin/natuurlijk, zilver metallic. De bijpassende producten (insteekkaart, uitnodigingskaart en Belly-Band) vindt u zodra u de personalisering van de uitnodigingskaart heeft voltooid. In de Pocketfold-vakjes kunt u verschillende kaartjes invoegen, zoals de uitnodigingskaart of de antwoordkaart, die informatie over het verloop van uw dag aankondigen. Met een Pocketfold uitnodigingskaart, kiest u voor een elegante en stijlvolle uitnodiging voor uw bruiloft. 

spinner carteland
Avis clients
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold

S. Rudy Gepubliceerd op 27/01/2022 following an order made on

Nature Inspired & Gold

5/5

Zeer ordelijk en goed ingepakt.

Wanneer je erover nadenkt, zijn er maar weinig echt belangrijke gebeurtenissen in het leven. De bruiloft is er ontegenzeggelijk één van en verdient bijzondere aandacht. Om elk moment van deze kostbare dag in een luchtbel van eeuwigheid te graveren, lijkt een chique, subtiele en delicate stijl een relevante keuze te zijn. Het is dan mogelijk om een traditioneel en romantisch aspect te combineren met een vleugje originaliteit dat niet de show steelt, maar wel een meesterwerk completeert waarvan u, het pasgetrouwde stel, zeker het hart zult zijn. Om de magie te laten werken, is het belangrijk te zorgen voor de kleine details, schijnbaar onbeduidend maar niettemin essentieel voor het geheel; te beginnen met de aankondiging. Voor een verfijnde stijl is een huwelijksaankondiging in een zakje heel geschikt. Van meet af aan zult u beseffen dat uw zoektocht enige tijd in beslag zal nemen, maar het zal de moeite waard zijn. Het is een geweldige manier om een indruk van je trouwdag te maken, maar het is ook een geweldige manier om een indruk van je trouwdag te maken, en het is een geweldige manier om een indruk van je trouwdag te maken. Het intrigeert, het verleidt, het is een uitnodiging tot magie. Het is gemakkelijk om elegantie en stijl toe te voegen aan dit unieke briefpapier. Het gaat erom de juiste drager te kiezen, een kleurencombinatie die het thema en het gewenste effect respecteert, zonder te vergeten zorgvuldig geselecteerde motieven toe te passen.

 • Voor een traditionele huwelijksaankondiging in zakformaat: geef de voorkeur aan dik papier met reliëfeffecten dat bijzonder aangenaam is om vast te houden. Ze zijn sterk en delicaat tegelijk, en bieden een elegante satijnen afwerking in de hand. Een dergelijke steun maakt ook het kalligrafische schrift mogelijk, dat zelf in reliëf is ontworpen om een zekere continuïteit te respecteren. Een ton-sur-ton kader kan het totaaleffect versterken.

  Het creëren van een romantische en vintage sfeer is mogelijk met een trouwkaart in zakformaat in zeer lichte kleuren, versterkt door bijvoorbeeld een kantmotief. Dit is een must als het op romantiek aankomt. Een herinnering aan de Victoriaanse mode die nog steeds erg populair is.

  Chic en bloemen: deze combinatie zien bruid en bruidegom op het eerste gezicht niet altijd voor zich en toch gaat er niets boven een elegante aankondiging en bloemmotieven. Soms eenvoudig en natuurlijk, soms bohemien of romantisch, planten hebben een perfecte plaats in dit type huwelijksaankondiging.

  Hoe presenteer je de tekst die bij je huwelijksaankondigingszakje komt?

  In de eerste plaats moet je in gedachten houden dat de huwelijksaankondiging die je aan het voorbereiden bent er alleen is om een van de belangrijkste dagen van je leven te verfraaien, maar aan het einde van de dag, wat het body en aanwezigheid zal geven, ben jij! Het is uw verhaal, uw liefde die in deze paar regels zal worden uitgedrukt. Het zijn uw woorden die leven en licht zullen geven aan uw aankondiging. Laat je hart spreken en het resultaat zal subliem zijn. Enkele praktische tips kunnen echter helpen:

 • Klassiek en tijdloos: kies voor een traditionele vorm om het formele aspect te behouden dat zo goed past bij de chique en verfijnde stijl van uw aankondiging. Vervolgens is het raadzaam de respectieve familieleden van de bruid en de bruidegom te noemen, te beginnen met de familie van de bruid. Een formule als "De heer en mevrouw... en de heer en mevrouw... zijn verheugd u in kennis te stellen van het huwelijk van hun kinderen. Het feest is gepland voor... en zal worden gevolgd door een receptie waarvoor u bent uitgenodigd.

  Creatief en delicaat: net als uw huwelijksaankondigingszakje mag uw tekst origineel zijn. Aarzel niet om je tekst een beetje te personaliseren. Bijvoorbeeld: "Onze liefde werd geboren op een lentemorgen en is sindsdien elke dag sterker geworden. Natuurlijk kozen we ditzelfde seizoen om "ja" te zeggen. Wij nodigen u uit... om dit geluk met ons te delen, in de kerk..."

  Is de chique huwelijksaankondiging in de vorm van een pocketmap perfect?

  Het is waar dat een huwelijksaankondiging in de vorm van een pocketmap een grote klassieker is, die elk jaar door veel bruiden en bruidegoms wordt gekozen. Het is zowel sober als prachtig. Deze stijl van aankondiging is een mix van elegantie en romantiek. Daarom wordt het vaak gebruikt bij grote, uitzonderlijke bruiloften in idyllische omgevingen, zoals prachtige kastelen of particuliere landhuizen. Ze kunnen echter ook voor tal van andere projecten worden gebruikt:

 • Trouwen in een landhuis heeft natuurlijk een uitzonderlijke en verfijnde uitstraling. Een landhuis kan duizend en één gezichten hebben, maar blijft onherroepelijk verfijnd, net als uw huwelijksaankondiging

  Met een wijndomein kunt u een bucolisch tintje geven aan een bruiloft waar elegantie in de schijnwerpers staat. Het biedt ook een zeldzame gelegenheid tot wijnproeven en een majestueuze natuurlijke omgeving. Een bloemmotief op een huwelijksaankondigingsmap lijkt toepasselijk

  Een abdij schept een zachte, beschermende en plechtige sfeer, net als een huwelijksaankondigingsmap. Het is een goed idee om te spelen met de typografie van je tekst om het een ouderwetse uitstraling te geven.

  Hoe kies je je pocket trouwkaart?

  Een van de allereerste vragen die opkomt bij het organiseren van een bruiloft is: wat wordt het thema? Rond dit uitgangspunt bouwt u één voor één alle etappes van de mooiste dag van uw leven op. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen. U zult zien dat het "chique" thema de weg voor u opent, maar er zijn nog zoveel mogelijkheden!

 • Traditie: soms moet je gewoon voor de meest eenvoudige dingen gaan om je grote dag tot een succes te maken. Een traditionele huwelijksaankondiging brengt geborgenheid, romantiek en esthetiek. Kortom, het geeft alles weer waarnaar u op zoek bent op de dag

  Vintage: hoewel soms beschouwd als een beetje uit de mode, heeft vintage stijl veel te bieden in termen van verfijning, kant en patronen van ongeëvenaarde elegantie

 • Creativiteit en delicatesse: alleen al deze twee begrippen kunnen uw gasten verrassen, zonder af te wijken van de oorspronkelijke schoonheid die van een huwelijksaankondiging wordt verwacht.
 • Het huwelijksaankondigingstasje biedt u veel speelruimte om een verfijnde en zachte sfeer te creëren, geheel naar uw beeld. U laveert voortdurend tussen generaties lang gevestigde normen en een creatief, modern, subtiel maar vreselijk romantisch deel. Kortom, u heeft alle ingrediënten om een onvergetelijke huwelijksaankondiging te ontwerpen, net als uw bruiloft. Vergeet niet een kwaliteitspapier te kiezen dat het schrift, reliëf, kant of vergulding beter doet uitkomen. U kunt kiezen uit een groot aantal producten, waaronder een groot aantal kleuren en texturen, en een groot aantal kleuren en texturen.