Elegante Trouwkaarten

Hier enkele voorbeelden van onze chique trouwkaarten. Indien u elegantie en soberheid wenst te verbinden zal de chique stijl van onze ontwerpen u verleiden.
Wenst u deze zelf te maken dan kunnen de trouwkaarten in het chic aangepast worden.

spinner carteland
Avis clients
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold

S. Rudy Gepubliceerd op 27/01/2022 following an order made on

Nature Inspired & Gold

5/5

Zeer ordelijk en goed ingepakt.

Liberty Trouwkaarten Liberty Love

W. Carlien Gepubliceerd op 29/06/2021 following an order made on

Liberty Love

5/5

Helemaal aangepast maar perfect! Een erg mooie kaart

Elegante Trouwkaarten Palma Terracotta, Tropical chic, 15 x 21 cm

M. Jaspers Gepubliceerd op 23/03/2021 following an order made on

Palma Terracotta, Tropical chic, 15 x 21 cm

5/5

Prachtig kaartje, goede kwaliteit

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : rustieke, originele, bohemian, elegante, vintage, traditioneel, natuur, vergulding. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je hebt hier op gehoopt. Wat zou je niet gegeven hebben om de tijd te laten vliegen! Elke minuut die voorbij ging leek wel een eeuwigheid. Eindelijk is de grote dag aangebroken: u hebt de datum voor uw huwelijk vastgelegd. Wat een gelukkig nieuws! U hoeft alleen nog maar uw familie en vrienden te informeren. Of ze nu mijlenver weg wonen of in de buurt, je wilt dat ze het weten. Dus waarom niet denken aan een chique huwelijksaankondiging, een onderbreking van de traditionele levenloze aankondiging. Maar hoe maak je een uitnodigingskaart die je gasten ook na de ceremonie zullen onthouden? Hoe maak je het persoonlijk? Welke kleuren moet u gebruiken om uw ontvangers aan te spreken? Welke informatie moet er op een chique huwelijksaankondiging staan en in welke stijl? Deze vragen zitten je waarschijnlijk dwars. Les snel uw dorst naar informatie met de uitleg in dit artikel.

Welke kleuren moeten er op een chique huwelijksaankondiging staan?

Beperk de huwelijksaankondiging niet te snel tot de primaire functie: het informeren van familie en vrienden. Het gaat verder dan dat. Hang het op de koelkast als een constante herinnering aan deze mooie dag. En om het in de hoofden van de mensen te prenten en er nog meer kleuren in te prenten, heeft het... kleuren nodig. Wij ontcijferen de taal van de kleuren voor u:

  • Groen: het rijmt op hoop, vernieuwing. Het is de tint van vegetatie, het is de kleur van het leven. Als u kiest voor een bucolische groene huwelijksaankondiging, zendt u de boodschap uit: "mijn leven begint opnieuw". Hoe waar! Vanaf nu zullen jullie niet meer alleen zijn, jullie zullen een paar vormen. Je wordt EEN vlees.

   Oranje: staat symbool voor schoonheid en evenwicht. Om de opkomende symmetrie in je leven aan te geven, is oranje de geschikte kleur. Het is een symbool van vrede, een manier om je gelukzaligheid, je innerlijke vrede te onthullen. Dit is een kleur vol sap!

   Blauw: de kleur van de hemel, die wordt beschouwd als het symbool van wijsheid; de wijsheid die u naar uw partner heeft geleid onder de 7,5 miljard bewoners op aarde. Aarzel niet om het te verenigen met andere kleuren: rood, om een trouwe liefde te vertalen, wit en paars, om de tederheid van het paar aan te duiden. Een teken van een goede start.

   Welk thema te gebruiken in een chique huwelijksaankondiging?

   Huwelijk is een heilige band. Het verenigt twee wezens voor het leven... en voor altijd. De organisatie ervan, te beginnen met de totstandkoming van de aankondiging, vereist daarom bijzondere aandacht. Om uw vrienden en familie te informeren, kiest u voor een eenvoudige en minimalistische uitnodigingskaart. Een warme sfeer en geharmoniseerde kleuren zouden welkom zijn.

  • Filmthema: dit type chique huwelijksuitnodiging past bij jullie passie voor de zevende kunst. Maak van je uitnodigingen thrillers die een verhaal vertellen, jouw verhaal. Presenteer ze door foto's in te voegen van jullie bruidspaar op verschillende momenten: tijdens een wandeling op het strand, in de wei, in de stad...

   Landelijke bruiloft: het sleutelwoord voor deze aankondiging, eenvoud. Vintage of romantisch, het heeft een rustieke stijl. Denk aan het gebruik van gekleurd papier met kraft-effect. Het doet denken aan de natuur, vooral de houtachtige of aardse kant ervan. Het is ook een goed idee om vlinders, bloemen of gebladerte te gebruiken.

   Reisthema: met dit thema biedt u uw vrienden en familie een ticket voor uw vlucht naar de liefde! Exotische of tropische streken, steden, badplaatsen... laat u leiden door uw inspiratie. En alsof je je entourage wilt uitnodigen om het vertrek van de reis bij te wonen, zou een "Paspoort"-bordje precies het juiste zijn.

   Hoe kies je een chique huwelijksaankondiging die bij je persoonlijkheid past?

   Een unieke gebeurtenis, de bruiloft beleef je met familie en vrienden. Vele parameters bepalen de sfeer van de ceremonie. Maar van allemaal is je uitnodigingskaart het belangrijkst. Het zet de toon, trekt de aandacht, wekt nieuwsgierigheid en het verlangen om te komen. Hier zijn enkele stijlen die u wellicht interesseren:

  • Geometrische stijl: dit is een tijdloze uitnodiging. Voor een klassieke stijl bruiloft, is dit het perfecte ontwerp. U kunt kiezen voor de vierkante of de rechthoekige vorm. Verfraai het met een eenvoudige tekst. En kies een elegant lettertype. Een sprankelende affiniteit van kleuren zal het visuele effect verhogen.

   Artistieke modus: kunst, esthetiek, creatie, deze begrippen raken u? Dit is de perfecte manier om je bruiloftsfeest op gang te krijgen. Een kaart met een betoverde boom zal de ontvangers betoveren. Met zijn kleurrijke motieven doet het denken aan de lente en de zoete muziek van vogels die de ochtend aankondigen.

   Een vleugje humor: het gekozen model zendt een boodschap aan uw gasten: de lach zal zegevieren. Laat uw inspiratie het juiste ontwerp dicteren. Waarom niet een filmklassieker zoals "One Guy One Girl"

   Wat moet er op een chique huwelijksaankondiging staan?

   Het ontwerp en de vorm van een chique huwelijksaankondiging is niet het enige waar je rekening mee moet houden. U moet ook aandacht besteden aan de boodschap die het zal uitdragen. Het moet een oproep tot actie zijn. Om het goed te doen, in plaats van lange zinnen te schrijven, kies je voor korte zinnen. Kort en bondig. Maak gebruik van uw intellectuele bronnen om de stijl van de bruiloft en het thema te bepalen.

   Traditionele bruiloft: schrijf een tekst die voldoet aan de gebruikelijke normen. Vermeld bijvoorbeeld onderscheidingen en titels. Vermeld de voornamen van de bruid en bruidegom en die van de ouders. En vermeld het tijdstip en de datum van de bruiloft.
  • Reisbruiloft: zoek een passende bewoording die uw ontvanger aanmoedigt om deel te nemen aan de bruiloft. Woorden als "instappen in...", "tussenstop in..." en "bestemming..." passen goed bij de stijl. En ze motiveren. Vergeet de belangrijke details niet: voor- en achternaam, trouwdatum, datum van de religieuze ceremonie, enz.

   Huwelijkshumor: in principe is dit type chique huwelijksaankondiging buiten de gebaande paden. Het is onconventioneel, maar niet overdreven bekend, en zal een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. Een praktische tip is om een formulering te gebruiken als: "[Voornaam bruid] en [Voornaam bruidegom] surfen op de golven van het geluk! Pak je branding en kom op [trouwdatum] naar [locatie] om [tijd]"

De eerste ontmoeting was voorlopig. Maar je hebt contactgegevens uitgewisseld. Elke dag praatten jullie uren, de een maakte de zin van de ander af. Dat is liefde. Na enkele maanden heb je eindelijk besloten om de stap van het huwelijk te nemen. Het zal jullie verbintenis bezegelen. Uw dierbaren moeten dit weten. Dat is waar de chique huwelijksaankondiging om de hoek komt kijken. Personaliseer het volgens uw voorkeuren. Bepaal een thema, het thema dat het beste bij het koppel past. Kies vervolgens de kleuren: blauw, wit, groen, oranje, enz. Dan komt de fase van het schrijven van de boodschap op de chique huwelijksaankondiging. Het moet eenvoudig en begrijpelijk zijn en alle essentiële informatie bevatten: uw voor- en achternaam, de datum, het tijdstip en de plaats van de plechtigheid. In hetzelfde thema: landelijke chique huwelijksaankondiging, bohemien chique huwelijksaankondiging, gouden chique huwelijksaankondiging.

Tot slot zijn hier nog andere wijdverbreide thema's voor het maken van een aankondiging: boheme, winter, origineel, rond, oriëntaals, clutch, vrijheid, zee.