Maak zelf uw collage op één van de vele producten


Ontwerp uw eigen fotocollage, een leuk kado of een leuke herinnering met uw eigen foto's. Chaotisch door elkaar of met een duidelijke gedachte gerangschikt, de mogelijkheden en te bedrukken artikelen zijn meervoudig. Met commentaar of met alleen foto's, de collage kunt u personaliseren met de online editor. Importeer uw eigen foto's en maak een uniek geschenk voor familie, vrienden of medewerkers.

spinner carteland

De gemaakte collage drukken we op 300 grams papier, zonder chloor en met FSC label, als het gaat om papierwerk. De mokken zijn magnetronbestendig, textiel is gewoon wasbaar en elk object pas snel in het dagelijks leven. Magneetpapier is ook te kiezen, net als handige te bedrukken sleutelhangers. Dit zijn dus leuke ideeën voor Kerst, voor failiebijeenkomsten, voor feesten en allerhande gelegenheden. Persoonlijk en uniek, één enkel of meerdere exemplaren... u kunt zelf inhoud geven aan deze producten. Lukt de opmaak niet? Laat het ons weten zodat onze grafische vormgevers kunnen helpen.

Ook als bedrijfsgeschenk of als promotieartikel kunnen deze objecten gebruikt worden. U importeerd uw logo en maakt zo op ludieke wijze reclame. Zokaartjes voegt zelf geen logo toe dus het resultaat is discreet en helemaal persoonlijk.