Uitnodigingen Communie

Gefeliciteerd, uw kind staat op het punt zijn of haar communie te vieren en u wilt de aandacht trekken met een uitzonderlijke communieaankondiging? Bij ons vindt u een originele communiecollectie met delicate ontwerpen, met of zonder religieuze symbolen, en felle kleuren om deze zeer belangrijke ceremonie in het christelijke leven van uw jongen of meisje vrolijk aan te kondigen. Al onze ontwerpen kunnen worden gepersonaliseerd met of zonder foto en een mooie uitnodigingstekst om de perfecte communie-uitnodigingskaart te maken die een blijvende indruk zal maken.

Ontwerp uw eigen communiekaartjes en gebruik uw eigen foto's om het communiekaartje te personaliseren. Talloze voorbeelden staan tot uw beschikking die u kunt veranderen om er een persoonlijke communie uitnodiging van te maken. En om ervoor te zorgen dat alles perfect is, zijn enveloppen bij de prijs inbegrepen.


spinner carteland
Avis clients

Haal dus inspiratie uit de voorbeelden en uit de communie teksten en maak daarna uw eigen ideale mix van vormen en tekst. De foto's die u zelf inlaadt kunnen afgebeeld worden in vele verschillende lijsten zonder iets aan de foto zelf hoeven te doen. Als u het resultaat goed vindt slaat u dit op of u bestelt meteen het gewenste aantal kaartjes. Bij elke besteling leveren we gratis passende enveloppen zodat u daar niet speciaal aan hoeft te denken.

Met de Eerste Heilige Communie zet een kind de beslissende stap naar volwaardig lidmaatschap van de katholieke kerk. Voor de eerste keer mag het deelnemen aan het avondmaal van de gemeenschap. In het leven van een kind is de communie dan ook een zeer speciale gebeurtenis en zou deze gebührend gevierd moeten worden in de kring van familie en vrienden. Bij deze mooie gelegenheid wilt u ongetwijfeld de uitnodigingskaarten persoonlijk ontwerpen en deze overhandigen of versturen aan familieleden en bekenden. Iets persoonlijks ontvangen heeft in onze gedigitaliseerde wereld een grote emotionele waarde en zal uw gasten zeer verheugen. Ontwerp uw communiekaart met uw eigen tekst en eventueel met de foto Ontwerp je eigen communiekaart met je eigen tekst en eventueel met de foto voor een jongen of voor een meisje. Word een ontwerper en speel met kleuren en lettertypes totdat het kaartontwerp van de uitnodigingskaarten voor de communie precies overeenkomt met uw wensen.

Na de communieviering vindt er een feest plaats in de kring van familie. Met individuele communie-uitnodigingskaarten van Zokaartjes heeft u de mogelijkheid om familie en vrienden op een creatieve en unieke manier uit te nodigen voor de communie van uw kind. Zo geeft u al voor het feest een signaal af over hoe belangrijk dit evenement is voor u en uw kind.

Met onze kaarten kunt u een individueel ontwerp maken voor de uitnodiging voor de communie van uw kind en bespaart u zelfs veel tijd dankzij de online service. Creëer met uw communie-uitnodigingen een feestelijke start voor zo'n belangrijke gebeurtenis. Met een paar klikken in onze online editor ontvangt u buitengewone communie-uitnodigingskaarten die slechts enkele dagen na bestelling bij u thuis worden afgeleverd. Op deze manier kunt u in alle rust verder gaan met de rest van de planning.

Religieuze en moderne communie-uitnodigingen

Om uw kind uit te nodigen voor de communie hebben we een breed scala aan moderne en stijlvolle ontwerpen voor communie-uitnodigingskaarten ontworpen. Elk model kenmerkt zich door bijzondere details en een stijlvol ontwerp. Als u het religieuze karakter van de communieceremonie wilt benadrukken, raden we onze subtiele kaartmodellen aan met christelijke symbolen die nauw verbonden zijn met de communie.

Het bekendste christelijke symbool is natuurlijk het kruis, dat het lijden van Christus symboliseert, maar ook de verbinding tussen God en de mens. De witte duif staat voor de Heilige Geest en vrede, de vis is een eeuwenoud symbool voor het geloofsbelijdenis, en de kelk & het brood symboliseren het lichaam en bloed van Christus en herinneren aan het Laatste Avondmaal. Naast deze populaire symbolen vindt u bij ons ook communie-uitnodigingen in moderne en trendy stijl. Onze communiecollectie bevat kaarten in prachtige roze, blauwe en groene tinten, met kleurrijke bloemmotieven en betoverende strepen- en stippenpatronen, zowel voor jongens als meisjes.

Elke kaart is uniek

Met onze innovatieve online ontwerptool kunt u elk ontwerp eenvoudig personaliseren met uw foto's en teksten. Speel met lettertypen, kleuren en motieven en creëer uw unieke communie-uitnodigingskaart. Bij sommige modellen kunt u zelfs de achtergrondkleur aanpassen en in het keuzemenu vindt u een grote verscheidenheid aan symbolen, motieven en kleine illustraties.

We hechten veel waarde aan de perfecte combinatie van verfijnd design en krachtige motieven. Bij ons vindt u communiekaarten die inhoudelijk sterk zijn en emotie uitdragen. We wensen u veel plezier bij het uitzoeken.

Het juiste papier voor de speciale gelegenheid

In de laatste stap moet u nog het juiste papier kiezen voor uw communie-uitnodigingen. Foto-uitnodigingskaarten komen bijzonder mooi tot hun recht op ons standaardpapier Cartomat. Communiekaarten zonder foto's komen optimaal tot hun recht op papier met een glanzend parelmoereffect of lichte structuur. Op verzoek sturen wij u graag een gratis voorbeeldkaart, zodat u de kwaliteit en afwerking van onze kaarten zelf kunt ervaren.

U ontvangt uw bestelling binnen 2-3 werkdagen en passende enveloppen zijn inbegrepen, zodat u direct kunt beginnen met het versturen van de communie-uitnodigingen.