Creatieve Geboortekaartjes

 Met de collectie 100% CREATIEF, ontwerpen artistiek aangelegde ouders geboortekaartjes die hun kind weerspiegelen.
Een 'huisgemaakt' ontwerp staat voor een unieke kaart. In de online bibliotheek kunt u illustraties hoogladen, u kiest de mooiste typografie en achtergrondkleuren. Bij een 100% eigen ontwerp kunt u ook een zelfgemaakte tekening of collage als JPEG op de kaart hoogladen: de mooiste eycatcher en een blijvende herinnering!  

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Geboortekaartjes met Dieren Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

V. Neeltje Gepubliceerd op 01/10/2021 following an order made on

Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

5/5

Goede kwaliteit

Creatieve Geboortekaartjes wigwam

V. Elke Gepubliceerd op 26/09/2021 following an order made on

wigwam

5/5

Mooi kaartje, goede kwaliteit.

Geboortekaartjes Exclusief

V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

Exclusief

5/5

mooi duidelijk magneet kaartje

Geboortekaartjes Meisje wanneer hoe laat

C. Mario - Sandrine Gepubliceerd op 03/03/2021 following an order made on

wanneer hoe laat

5/5

Goede prijs kwaliteit

Geboortekaartjes Meisje Kleine Prinses

D. Melanie Gepubliceerd op 02/03/2021 following an order made on

Kleine Prinses

3/5

Ik vond persoonlijk dat de foto die we gebruikt hebben, te donker gedrukt was. We hadden wel een klaardere foto ingestuurd...

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Kleine Luiaard

S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

Kleine Luiaard

5/5

Superlief kaartje

Jouw leven zit vol verhalen die het vertellen waard zijn. Vooral bij de komst van een kind in je gezin. En omdat elke geboorte een uniek en kostbaar moment is, wil je het op de mooiste manier delen. Carteland zet zich in om deze magische band tussen u en uw dierbaren te creëren, om u te helpen de komst van uw baby aan te kondigen in de stijl die bij u past. Wees origineel en vindingrijk, wees uniek en vernieuwend en bedenk een creatief geboortekaartje. Geef op een gepersonaliseerde manier uitdrukking aan uw vreugde en geluk en kondig deze nieuwe fase in uw leven aan door uw artistieke vezels te onthullen. Kies een thema, een kleur, een detail dat uw geboortekaartje uniek maakt; wij zorgen voor de rest. Stap met Carteland van de gebaande paden af en onthul op originele en gedurfde wijze het mooiste nieuws dankzij een creatief geboortekaartje.

Waarom kiezen voor een creatief geboortekaartje?

De komst van een baby in uw leven is een unieke gebeurtenis die u wilt delen met al uw dierbaren. Een creatief geboortekaartje is een geweldige manier om hen het goede nieuws op een persoonlijke en originele manier te vertellen. Een creatief geboortekaartje is een geweldige manier om het goede nieuws op een originele en persoonlijke manier met uw familie en vrienden te delen. Wees uzelf, druk uw stempel en begin het leven van uw baby met een uitzonderlijke creatie die anders zal zijn dan alle andere.

Breng uw persoonlijkheid en die van uw kind tot uiting: een creatief geboortekaartje is een kans om uw smaak en voorkeuren te laten zien om een blijvende indruk te maken en al uw creativiteit tot uiting te brengen.U kunt uw persoonlijkheid en die van uw kind laten zien: een creatief geboortekaartje is een kans om uw smaak en voorkeuren te laten zien, om een blijvende indruk te maken en om al uw creativiteit te uiten. Bewijs het nog maar eens en kondig de geboorte van uw baby aan met een aankondiging die uw individualiteit weerspiegelt.

Maak een "zelfgemaakte" aankondiging: DIY (doe het zelf) is in de mode! Het is echter niet gemakkelijk om zelf tientallen kaarten te maken, terwijl je ingewikkelde en dure software onder de knie moet krijgen. Daarom biedt Carteland u alle sleutels in handen om uw uitnodigingen te personaliseren, waarbij alle nodige elementen worden samengebracht voor een 100% persoonlijk resultaat. Dit is een kleine hulp die uw taak aanzienlijk zal vergemakkelijken.

Hoe maak je een creatief en origineel geboortekaartje?

U hebt het begrepen, een creatief geboortekaartje is de beste manier om het bijzondere karakter van deze gebeurtenis kenbaar te maken. Maar hoe maak je een blijvende indruk en hoe druk je je geluk op een originele en artistieke manier uit?

Trouw op je verbeelding: denk aan dingen die je leuk vindt en die je inspireren. Je aankondigingskaartje moet de liefde weerspiegelen die je voor je baby hebt. Bedenk hoe u dit nieuws het beste met anderen kunt delen en de creatieve ideeën zullen vanzelf stromen.

Kies een thema: als de komst van de nieuwe baby samenvalt met een bepaalde gebeurtenis (eindejaarsfeest, zomerperiode...), kunt u uw kaart aanpassen door een winterthema te kiezen of juist tropische bladertooi toe te voegen. Ben je gepassioneerd door astronomie? Kies een kaart met een sterrenthema.

Speel met kleuren: of het nu voor de achtergrond is of voor de tekst zelf, je hebt keuze te over. Van flitsende kleuren tot meer ingetogen tinten en pastels, er zijn geen echte regels, volg gewoon je instinct.

Welke elementen moet je gebruiken om een 100% uniek creatief geboortekaartje te maken?

Om een ontwerp te maken dat jouw imago weerspiegelt, moet je niet bang zijn om je eigen regels op te leggen. Zet geen barrières op voor je verbeelding en houd rekening met alle verlangens en ideeën die in je hoofd rondspoken. Er zijn tal van manieren om uw aankondiging uniek te maken en de beste is ongetwijfeld de uwe.

Kies de vorm van uw aankondiging: Carteland biedt een veelheid aan aankondigingssjablonen, zodat u de sjabloon kunt kiezen die het best bij u past. Kiest u voor een klassieke kaart voor een sobere en discrete stijl? Of misschien wilt u liever onze origami ontwerpen? Misschien komt u in de verleiding door hartvormige uitnodigingen of uitnodigingen met gekartelde randen? De creatievelingen zullen zeker kiezen voor magnetische uitnodigingen.

Rekening houden met de afwerking en de papiersoort: om nog meer kwaliteit aan uw creatie te geven, kunt u overwegen het papier te kiezen dat bij de uitnodiging van uw keuze past. Carteland begeleidt en adviseert u over de papiersoort die geschikt is voor uw type geboortekaartje. U moet weten dat de afwerking ook een belangrijke rol zal spelen in het eindresultaat van uw creatie.

Focus op de details: om uw aankondigingskaart te personaliseren en nog unieker te maken, voegt u er na het drukken uw persoonlijke toets aan toe: glitter, linten, stickers, alles kan.Als je op zoek bent naar een originele manier om de geboorte van je baby aan te kondigen, dan schieten er heel wat ideeën door je hoofd, zoals welke afbeelding je moet gebruiken voor je geboortekaartje. Om uiteindelijk te beslissen welke afbeelding onze emoties en vreugde het beste weergeeft, zijn er verschillende opties die het verschil kunnen maken en uw aankondiging uitzonderlijk kunnen maken.

De foto van uw kind: veel ouders willen hun vreugde tonen door een foto van hun kleintje te delen met vrienden en familie. Illustreer je creatie met een foto van het mooie gezichtje van je kleintje en laat iedereen het gezicht van je geluk zien.

Een tekening of een illustratie: ben je een pro met een potlood en wil je je emoties delen in tekeningen? Of misschien heeft uw oudere kind een tekening gemaakt om de komst van een broertje of zusje te vieren? Illustreer uw geboortekaartje met 100% persoonlijke creaties en maak dit goede nieuws nog levendiger en mooier.

Een tekst of een citaat: bent u meer een literair type en wilt u uw geboortekaartje niet volproppen met illustraties of foto's? Plaats vervolgens een korte persoonlijke tekst, een gedicht dat u in het bijzonder raakt of een beroemd citaat dat de immensiteit van uw vreugde weerspiegelt.

Het delen van de komst van een nieuw lid van uw gezin met uw entourage is over het algemeen een moment van grote emotie, dat alle mensen in uw leven met grote vreugde zal vervullen. Carteland maakt deze momenten nog intenser door het u gemakkelijk te maken om in een handomdraai creatieve en originele geboortekaartjes te maken. Door veel liefde in onze creaties te steken, bieden wij unieke creaties aan die de weerspiegeling zijn van een nauwgezet en professioneel werk. Uw baby is uitzonderlijk, laat de hele wereld dat weten door een creatief en uniek geboortekaartje te maken, naar het evenbeeld van uw kind.

.