Creatieve Trouwkaarten

Opteer voor originaliteit of voor een ander formaat om het verschil te maken!
Wek de nieuwsgierigheid van uw gasten op met een rond formaat, of met DIYlabels...


spinner carteland
Avis clients
Liberty Trouwkaarten Liberty Love

W. Carlien Gepubliceerd op 29/06/2021 following an order made on

Liberty Love

5/5

Helemaal aangepast maar perfect! Een erg mooie kaart

Je gaat trouwen en je wilt je vrienden en familie erover vertellen? U wilt uw familie en vrienden uitnodigen om deze onvergetelijke dag te vieren? Bij Carteland bieden wij u creatieve huwelijksuitnodigingen die uw imago en uw smaak weerspiegelen. Jullie gaan de mooiste dag van jullie leven vieren, omringd door de mensen van wie jullie houden, en daarom moet elk detail perfect zijn, te beginnen met de uitnodiging. De creatieve huwelijksaankondiging moet met zorg worden gemaakt, want elk detail is belangrijk: het thema, de tekst, de kleuren, enz. Het geeft een voorproefje van de bruiloft en is een geweldige manier om uw gasten te leren kennen. Het geeft een voorproefje van de bruiloft en stelt de gasten in staat zich voor te stellen hoe de gebeurtenis zal zijn, zonder al te veel te zeggen, om de verrassing voor de grote dag te bewaren. Neem de tijd om het te creëren en stel jezelf de essentiële vragen.

Hoe kies je de juiste presentatie voor je creatieve huwelijksaankondiging?

De aankondiging is een van de eerste elementen die je creëert voor je bruiloft. Het is van essentieel belang voor de organisatie ervan en het is over het algemeen aan te raden het ten minste zes maanden voor de grote dag te verzenden. Zo weet u lang genoeg van tevoren hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn om alles te organiseren.

 • Het is een essentieel onderdeel van uw bruiloft: het kondigt het grote nieuws aan uw dierbaren aan en geeft hen de details over de plaats en datum van uw bruiloft. De tekst is over het algemeen duidelijk en beknopt en geeft de belangrijke informatie.

  Het is het eerste beeld dat uw gasten van deze grote dag zullen hebben. De aankondiging moet dus in het thema van het huwelijk passen en de nieuwsgierigheid van uw gasten wekken. Kies de kleuren die bij u passen, afhankelijk van uw thema of het seizoen.

  Laat uw fantasie de vrije loop, kies uw eigen stijl en uw creatieve huwelijksaankondiging zal uniek zijn en op u lijken.

  Hoe past u uw creatieve huwelijksaankondiging aan uw afbeelding aan?

  Wij hebben u verschillende originele en exclusieve creatieve sjablonen voor huwelijksaankondigingen ter beschikking gesteld, die door onze grafische kunstenaars en ontwerpers zijn gemaakt, maar ook een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken creatieve tool. Begin met het kiezen van een ontwerp en formaat, en pas dit aan om de huwelijksaankondiging te krijgen die u wilt.

  U kunt kiezen uit vier papiersoorten, die allemaal van hoge kwaliteit zijn en 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Hun sublieme textuur en de afwerking met een matte of glanzende vernis geven elegantie aan uw uitnodigingen.

  Na het kiezen van een ontwerpsjabloon kunt u de teksten en kleuren aanpassen aan uw wensen en uw foto's toevoegen voor een nog persoonlijker tintje. Als finishing touch kunt u bijvoorbeeld vergulden of een lint aanbrengen, en desgewenst een antwoordkaart bijvoegen.

  Als uw aankondiging klaar is, vraagt u om een gratis proefexemplaar om het resultaat te bekijken. Als u tevreden bent, bestelt u uw kaarten, ze worden zorgvuldig verzonden met enveloppen.

  Onze aanbiedingen omvatten de creatie van de aankondiging, het drukwerk en de enveloppen.

  Wat zijn de meest geschikte kleuren voor een creatieve huwelijksaankondiging?

  De keuze van de kleuren voor uw creatieve huwelijksaankondiging is zeer belangrijk. Inderdaad, kleuren worden gebruikt om emoties over te brengen. Het is belangrijk dat u de juiste kleuren kiest voor uw creatieve huwelijksuitnodigingen, omdat kleuren worden gebruikt om emoties over te brengen. Bepaalde kleuren worden vaak gebruikt in huwelijksuitnodigingen, maar niets weerhoudt u ervan om origineel te zijn in uw keuze.

 • Wit is de meest gebruikte kleur in bruiloften, vanwege wat het symboliseert. Het voordeel ervan is dat het met alle andere kleuren kan worden gecombineerd.

  De keuze van de kleuren kan worden afgestemd op uw thema, waarbij dezelfde kleuren worden gebruikt als die welke u voor de decoratie van de zaal zult gebruiken. Bij een natuurthema bijvoorbeeld, zal groen de boventoon voeren en een harmonieuze toets aan uw aankondiging geven.

  U kunt de kleuren ook kiezen op basis van het seizoen waarin u uw bruiloft viert. In de winter is wit bijvoorbeeld geschikter voor sneeuw, bloemenkleuren voor de lente en de zomer, en herfstkleuren voor oktober.

  In een klassieke of chique stijl vinden we lichte en pastelkleuren en goud en zilver die een vleugje elegantie zullen geven, maar je kunt ook kiezen voor een afwijkende stijl, of laten we zeggen origineler met flitsender of donkerdere kleuren voor bijvoorbeeld een zwart-witte bruiloft. </>Wij zijn een toonaangevende leverancier van huwelijksuitnodigingen en uitnodigingen voor 's werelds grootste en meest prestigieuze evenementen, en dat al meer dan 20 jaar. Ons atelier bevindt zich in de buurt van Aix-en-Provence en wij garanderen dat al onze uitnodigingen voor 100% van Franse makelij zijn en dat ze allemaal in ons atelier in Zuid-Frankrijk worden geproduceerd, verpakt en verzonden.

 • Onze ploeg werkt voortdurend om u producten van hoge kwaliteit te leveren en om u elk jaar nieuwe collecties aan te bieden. Wij bieden u een voorbeeld aan voordat u uw uitnodigingen laat drukken, zodat u een voorproefje kunt nemen en kunt zien of het bij u past. Als u niet tevreden bent met de gedrukte uitnodigingen, drukken we ze opnieuw
 • Wij zetten ons in voor de planeet en gebruiken FSC-gecertificeerd papier en recyclen onze inkt, karton en andere verpakkingsmaterialen.

  De ontwerpen die wij aanbieden zijn uniek en u kunt ze naar hartelust personaliseren zodat ze de liefde van uw bruidspaar weerspiegelen. Kondig het aan op jouw manier.

  De creatieve huwelijksaankondiging is het eerste huwelijksmemorandum dat je maakt, voor jou en je gasten. Zoals u hebt gelezen, zijn er verschillende elementen waarmee bij het ontwerp rekening moet worden gehouden, elk detail telt, van de keuze van het papier tot de afwerking. Daarom raden wij u aan professioneel advies in te winnen. Onze teams zijn er om naar u te luisteren en aan uw wensen te voldoen door de aankondiging van uw dromen te creëren. Wij brengen de magie van jullie liefde over via jullie creatieve huwelijksaankondiging. In hetzelfde thema: creatieve en originele huwelijksuitnodigingen

  Tot slot zijn hier andere veelvoorkomende thema's voor het maken van een uitnodiging: country, bohemian, natuur, romantisch, rond, oosters, eenvoudig, pocket, liberty, kraft, zee, vintage, reizen, humor.