Creatieve Trouwkaarten
Terrazzo Goud

Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud
Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud pas cher
Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud gratuit
Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud
goudlaag Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud
goudlaag Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud pas cher
goudlaag Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud gratuit
goudlaag Creatieve Trouwkaarten Terrazzo Goud
Réf. : 07976-SP2-RV
Instagram
Pinterest

vanaf €1.78 (bekijk de tarieven)

Aanbevolen papier : Creatie papier

Zeer hoogwaardige papierkwaliteit met een lichte textuur van het type tekenpapier. Zeer chique, ideaal voor illustraties. 300 g/m²

  • Afwerking : Goudlaag
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

EERSTE PROEFDRUK GRATIS met de EPCARTF-code
bekijk de tarieven

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Geschenk Etiket Bruiloft

Sticker Bruiloft

Menukaarten Bruiloft

Creatieve Bedankkaartjes Bruiloft

Save The Date Kaartjes Bruiloft

Tafelkaartjes Bruiloft

Detail van het artikel

Beschrijving

NIEUW: het Terrazzo motief verlaat het interieur om zich uit te nodigen op deze elegante huwelijksuitnodiging, precies in de trend van het moment. Dit grafische motief, dat doet denken aan de charme van de Venetiaanse paleizen, werd in de jaren twintig en vijftig van de vorige eeuw gebruikt. Toekomstige bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een retro maar tegelijkertijd eigentijdse geest, zullen worden overtuigd door de Terrazzo Goud uitnodiging van Gabrielle, onze grafisch ontwerper. Een gouden afwerking op enkele steensplitters brengt glans in uw huwelijksuitnodiging. Deze uitnodiging in het zogenaamde " op elkaar gestapelde" en originele formaat, bestaat uit: een uitnodigingskaart (12 cm x 16,7 cm), een brunchuitnodigingskaart (10 cm x 13 cm), een uitnodigingskaart (12 cm x 7 cm). Deze drie kaarten van verschillende afmetingen maken het u mogelijk om de mooiste dag van uw leven aan te kondigen, uw geliefden uit te nodigen voor de cocktail en informatie over hotelaccommodatie, kinderopvang of zelfs de dresscode te geven. De montage gebeurt door uzelf, met een Baker's Twine garen (optioneel) of met een kleine decoratieve paperclip (niet meegeleverd).

Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Parelmoer

Dik en zeer hoogwaardig papier met metallic glans die bij het vervaardigen van het papier verwerkt worden. Dit geeft een regenboogglans en leent zich voor speciale kaarten, met of zonder foto's. 300 Grams papier voor moderne kaarten voor alle gelegenheden.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.
Premier échantillon gratuit avec le code EPCARTF

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.