Geschenk Etiket Bruiloft

Met labels die passen bij het thema van uw huwelijk geeft u uw uitnodigingen, geschenken van gasten of zelfs uw dragees een decoratief tintje. Ontwerp uw eigen model: kleur, type, initialen, voornamen of trouwdatum.
Diverse afmetingen: rond Ø 4,5 cm, vierkant of ruitvormig (4,5 x 4,5 cm), rechthoekig of met schuine randen (6 x 4 cm)

spinner carteland
Avis clients

Personaliseer uw huwelijksetiketten met de datum van het feest. Snel en gemakkelijk op zokaartjes.com.
De etiketten zijn geperforeerd.

Creëer prachtige trouwetiketten die passen bij jullie grote dag!

De mooiste dag van je leven wordt tot in de kleinste details georganiseerd. Van de outfits tot de geschenken voor de gasten, en van de decoratie van de ontvangstzaal tot de finishing touch met accessoires. In onze collectie van flesetiketten en cadeau- of decoratieve etiketten vind je modellen die aansluiten bij jullie trouwkaarten, in allerlei stijlen en formaten. Of ze nu zelfklevend zijn als stickers of van karton om aan een doosje met bruidssuikers of een gastgeschenk toe te voegen, onze trouwetiketten kunnen in een paar klikken worden gepersonaliseerd, op een doe-het-zelf manier.

Deze vooraf geperforeerde etiketten kunnen worden aangepast aan al jullie creatieve wensen en zijn ook perfect om jullie wijn- of champagneflessen te personaliseren, ongeacht het belang van de jaargang, zonder het originele etiket te verbergen.

Geef je bruiloftsdecoratie de finishing touch met onze prachtige gepersonaliseerde trouwetiketten!