Etiket Kerst Bonte dennenbomen, Happy New Year, Sticker
Etiket Kerst Bonte dennenbomen, Happy New Year, Sticker goedkoop
Etiket Kerst Bonte dennenbomen, Happy New Year, Sticker gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Etiket Kerst Bonte dennenbomen, Happy New Year, Sticker

Ref : 08429-ZP0-R
vanaf €0.48 Lees verder
Papier : Zelfklevend papier
Glad wit papier. Satijnen afwerking. Zelfklevende "Sticker" afwerking (met een beschermlaag op de achterkant die moet worden verwijderd om op het gewenste oppervlak te kleven). 190 g/m²
  • Formaat van het model : 4.5 cm x 4.5 cm
Omschrijving Etiket Kerst - Bonte dennenbomen, Happy New Year, Sticker

Personaliseer de enveloppen met je nieuwjaarswensen met deze mooie sticker voor je kerstenveloppen. Dit zelfklevende etiket in kerstsfeer kan eenvoudig via onze ontwerpstudio worden aangepast. Je hoeft geen topontwerper te zijn, onze grafische ontwerpers hebben het werk voor je voorbereid zodat je alleen het bericht hoeft te veranderen als dat nodig is. Deze set van 15 stickers, die past bij je wenskaart uit dezelfde serie, wordt een onmiskenbaar middel om een goede indruk te maken en op te vallen tussen de post. Meer informatie nodig over onze zelfklevende etiketten? Neem contact op met onze klantenservice die je graag zal helpen op de op de site aangegeven tijden. Tip: voor een perfect resultaat zonder onaangename verrassingen, adaviseren we je voor een betere leesbaarheid je te houden aan de lay-out als de lettergrootte. Dit artikel komt niet in aanmerking voor actie-aanbieding van een gepersonaliseerd proefexemplaar. Afmetingen van het zelfklevende kerstetiket: 4.5 cm in diameter.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Andere producten in deze serie

Onze prijzen per papiersoort

Papier Autocollant

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.