Etiket Kerst Kerstkrans, 6 x 4 cm, geperforeerd
Etiket Kerst Kerstkrans, 6 x 4 cm, geperforeerd goedkoop
Etiket Kerst Kerstkrans, 6 x 4 cm, geperforeerd gratis
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Etiket Kerst Kerstkrans, 6 x 4 cm, geperforeerd

Ref : 08453-FR2-RV
vanaf €0.35 Lees verder
Aanbevolen papier : Création papier
Papier van zeer hoge kwaliteit met een lichte textuur zoals tekenpapier. Zeer stijlvol, ideaal voor illustraties. 300 g/m²
  • Formaat van het model : 4 cm x 6 cm
  • Band of Baker's Twine garen als optie. Ruime keuze aan kleuren
Omschrijving Etiket Kerst - Kerstkrans, 6 x 4 cm, geperforeerd

Dit kerstcadeau-etiket met bloemmotief, dat past bij de kerstkaart uit de serie Rustieke Kerstkrans, is een accessoire waarmee je je cadeaus aantrekkelijker maakt. Dit mooie kerstetiket kan eenvoudig online vanuit onze ontwerpstudio worden gepersonaliseerd met je voornaam. Zodra het door ons is afgedrukt, kun je gewoon met de hand de voornaam toevoegen van degene voor wie het cadeau bestemd is. Onze rechthoekige etiketten met afgeschuinde randen (6 x 4 cm), geleverd in sets van 12, worden aan de cadeauverpakking geknoopt (lint of koord optioneel). Als je meer informatie nodig hebt, helpt de klantenservice je graag op de op de site aangegeven tijden.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Andere producten in deze serie

Onze prijzen per papiersoort

Papier Cartomat®

Dik, glad en mat hoogwaardig papier. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt door onze klanten, vooral voor kaarten met foto's. 300 Grams papier voor alle kaartsoorten.

Papier Reliëf

Dik en hoogwaardig papier met licht reliëf (zoals aquarelpapier). Bijzonder elegant en heel geschikt voor kaarten met illustraties of alleen tekst. 270 Grams papier met name voor geïllustreerde kaarten.

Papier Créasoft

Natuurlijk papier van topkwaliteit, met milieukeurmerk. Eigentijds papier dat natuurlijke aanvoelt en een mooie fotoweergave biedt. Uitstekende stevigheid. Een succesvolle combinatie van de kenmerken van Cartomat en gestructureerd papier. Gewicht: 320 g/m².

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

3 tot 5 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.