Klassieke Bedankkaartjes Bruiloft


spinner carteland
Avis clients

Bedank uw dierbaren met elegante, klassieke huwelijksbedankjes volgens de zuiverste traditie!

Hoe oud en hoe persoonlijk ze ook zijn, de bruid en de bruidegom zullen niet noodzakelijkerwijs hetzelfde woord gebruiken om de stijl van hun huwelijksbedankkaart te definiëren: klassiek, traditioneel of zelfs vintage. De klassieke stijl vertegenwoordigt elegantie bij uitstek met een vleugje raffinement. Wij hebben getracht aan alle behoeften van pasgetrouwden tegemoet te komen door een ruime keuze aan klassieke sjablonen voor bedankjes aan te bieden die binnen een maand na de festiviteiten moeten worden verzonden, uiterlijk net na de huwelijksreis.

Een etui voor uw foto's gesublimeerd door mooie decoraties

Al onze klassieke huwelijksbedankkaarten veranderen in een delicaat etui voor uw foto's die op de dag zelf zijn genomen. Zo zullen uw dierbaren zich de magische momenten kunnen herinneren die zij tijdens uw verbintenis hebben beleefd. Charlotte en Gabrielle, onze grafische ontwerpers, hebben al hun creativiteit in dienst gesteld van uw bedankbriefjes die zowel klassiek als up-to-date zijn! Vertrouw op hen, u zult modellen vinden van een zeldzame elegantie, met een mooi medaillon, voluten of arabesken, een bloem of gewoon een lijst. Om u te begeleiden, bieden wij u ook ideeën voor het schrijven van uw bedankkaart.

Maak het verschil met kwaliteitspapier om een goede indruk te maken!

Gedrukt op creatief papier om de traditionele stijl te accentueren, zal uw kaart een elegante blijk van uw dankbaarheid zijn (kies een kaart zonder foto). Op iriserend papier biedt uw klassieke bedankkaart hen een levendige herinnering aan uw huwelijk. Op standaardpapier kunt u gemakkelijk kiezen voor een trendy matte vernisafwerking als u een zijdeachtige touch wilt.

Pas uw enveloppen aan de kleurcode van uw huwelijk aan, zodat "klassieke stijl" geen soberheid betekent!

Hoewel wit een klassieke kleur is voor uw enveloppen, kunt u ook kiezen voor taupe of oudroze enveloppen, wat door hun pasteltint een zeer verstandige keuze kan zijn: zonder de traditie geweld aan te doen, voegen deze kleuren een vleugje originaliteit toe met een natuurlijke elegantie. Tenslotte worden enveloppen in helder wit en van hoge kwaliteit aangeboden.

.