Traditioneel Trouwkaarten

Veel plezier met het aanpassen van uw traditionele huwelijksaankondiging uit onze brede collectie van meer klassieke producten. Of het nu verfijnd of geïllustreerd is, de traditionele huwelijksaankondiging is elegant en sober, zowel in het formaat als in de keuze van de kleuren. Vintage-look, klassieke charme, kleurrijke sfeer: alles is mogelijk en eenvoudig aan te passen aan het thema van je vereniging.

spinner carteland
Avis clients
Klassieke Trouwkaarten Nature Inspired & Gold

S. Rudy Gepubliceerd op 27/01/2022 following an order made on

Nature Inspired & Gold

5/5

Zeer ordelijk en goed ingepakt.

De rituelen, gewoonten en tradities die rond de huwelijksceremonie draaien, zijn elementen die de magie van deze speciale dag maken. Om herinnerd te worden voor een traditionele bruiloft, is het noodzakelijk om de vele emotionele stappen te doorlopen, ondanks de stijl van uw bruiloft. Hoewel de traditionele huwelijksaankondiging in vroegere decennia niet tot de belangrijkste rituelen van de huwelijkstraditie behoorde, wordt zij sinds de 21e eeuw beschouwd als een essentieel onderdeel van de voorbereiding van deze verbintenis. Alvorens te ver in te gaan op de voorbereidingen, zij erop gewezen dat het huwelijk per definitie een rechtshandeling is die rechten en verplichtingen schept tussen echtgenoten! Zo verbinden de echtgenoten zich ertoe hun krachten te bundelen om samen een leven op te bouwen en zich voor te bereiden op het stichten van een gezin. Om traditie en moderniteit met elkaar te verzoenen, moet de traditionele huwelijksaankondiging dan ook deel uitmaken van het spel. Om dit te doen, moet u bij het plannen van de bruiloft rekening houden met de aspecten van het thema, de papieren drager van de uitnodigingskaart, de overheersende kleur van de ceremonie en de mensen die moeten worden uitgenodigd!

Wat zijn de meest voorkomende thema's van een traditionele huwelijksaankondiging?

Het thema is de eerste stap in de organisatie van de bruiloft, omdat het de richting bepaalt die de verschillende fasen die volgen, moeten nemen. De bijzonderheid van een themahuwelijk is de uitdrukking van de persoonlijkheid van de bruid en bruidegom, hun passies. Het is ook de plaats om de gasten mee te nemen in jullie geluk, wat maar één keer gebeurt. Inderdaad, het thema is een uitgebreid onderwerp dat verschillende sub-thema's kan groeperen. Bent u op zoek naar een thema voor uw traditionele huwelijksaankondiging? Let op de volgende punten!

Natuur: dit thema is vrij populair en leidt vaak tot een landelijke inrichting. Afhankelijk van uw verwachtingen kunt u de uitnodiging maken die bij u past, dankzij de vele variaties van dit geweldige onderwerp. In de natuur vinden we subthema's die verband houden met bloemen, vogels, vlinders, zee, strand, jacht, sterren, seizoenen en vele andere elementen waarmee de natuur ons verblijdt. Blijf in een traditionele geest, maar laat uw persoonlijke creativiteit spreken!

Gourmand: als dit thema u het beste omschrijft, aarzel dan niet om een delicatesse te kiezen die u na aan het hart ligt en deel deze met uw gasten! Om uw thema te verfijnen, kunt u kiezen voor de snoep-, chocolade- of fruitvarianten, voor wie van zoet houdt. Voor andere delicatessen, kruiden, wijnen, onder anderen, zijn goed aangegeven.

Geschiedenis: om zijn gedachten te duwen in de tradities van het huwelijk, is er niets beter dan de geschiedenis door middel van de hoogtepunten. Een reis naar het verleden kan vrijwillige tussenstops maken in het Midden-Oosten, de jaren '80 of het oude Griekenland. Kortom, maak een reis terug in de tijd!

Welk papier te kiezen voor een traditionele huwelijksaankondiging?

De traditionele huwelijksaankondiging kan niet worden gemaakt zonder kwaliteitspapier. Wanneer we het over papier hebben, hebben we het over het gramgewicht, met andere woorden, de dikte die het biedt. Al deze details geven een idee van het gewicht van de uitnodiging. Het is echter raadzaam vooraf een idee te hebben van het soort papier en de gewenste afmetingen, om niet te vervallen in een vulgariteit die niet strookt met de traditie. Hoe lager het gewicht, hoe gemakkelijker en goedkoper het drukken. Tegelijkertijd geldt: hoe hoger het gewicht, hoe gesofisticeerder de uitnodiging kan zijn. Uiteraard zal de prijs hoger zijn. Het is echter vanaf 160 g/m2 dat het papier interessant begint te worden voor een uitnodiging. Hieronder vindt u een aantal namen en kenmerken van papiersoorten!

Satijnpapier: dit soort papier is bedekt met een soort vernis, waardoor het aan de voor- en achterkant een glanzend effect krijgt. Het is een zeer populair papier voor fotoafdrukken, omdat het een uitstekende kleur- en beeldweergave garandeert. Het is geschikt voor aankondigingen, met een gewicht van 350 g/m2.

Mat papier: dit is een zeer bestendig papier, zowel tegen licht als tegen vingerafdrukken. Technisch gezien is het op maat gemaakt voor het drukken van huwelijksuitnodigingen, want het hoge gramgewicht geeft uw traditionele huwelijksuitnodigingen een mooie en moderne uitstraling. Het voelt ook zeer aangenaam aan.

Iridescent-papier: dit is een uitzonderlijk papier van topkwaliteit, voor een delicate en schitterende afwerking. Met zijn licht metallic ontwerp is het perfect voor het decoreren en afdrukken van uw uitnodigingen.

Wat is de ideale kleur voor een traditionele huwelijksuitnodiging?

Wanneer het op kleur aankomt, is het aan ieders smaak om de huwelijksuitnodiging te maken die bij hem of haar past. In dit geval, neem bijvoorbeeld wit en zijn verschillende tinten! Wit is een kleur voor geliefden die een traditionele bruiloft willen. Maar om een beetje moderniteit toe te voegen, kan deze tint wit worden gemengd met goud of zilver. Hier zijn enkele tinten wit die ideaal zijn voor een traditionele bruiloft:

Ivory White: deze is aantrekkelijk vanwege zijn unieke stijl op basis van een harmonisatie van grijs en wit. Het communiceert een taal die moderniteit en elegantie combineert.

Zilverwit: het is noch wit, noch zwart, noch het is allebei. Deze tint straalt licht uit en brengt frisheid. Het is een vetgedrukte kleur.

Cream White: naar de crèmekleur van melk, is het een gebroken wit of geel dat al vele jaren deze naam heeft. Deze tint wordt vaak verward met ivoorwit, dus let op!

Alabasterwit: dit geeft een frisse en stralende stemming. In de schilderkunst wordt het beschouwd als de tint wit die het leven terugbrengt en je de vrijheid geeft om je creativiteit te uiten.

Wie moet je een traditionele huwelijksaankondiging sturen?

Om verwarring te voorkomen, kondigt de traditionele huwelijksaankondiging het huwelijk aan. Niet iedereen die op de hoogte is gebracht, zal echter op de receptie aanwezig zijn. In ieder geval, om de receptie bij te wonen, moet u een uitnodiging hebben ontvangen. In de traditionele huwelijkstraditie zijn het de ouders van de bruid en de bruidegom die de gebeurtenis aankondigen. Maar tegenwoordig kunnen de bruid en bruidegom het zelf doen.

Kindervrienden: dit zijn mensen met wie je verstoppertje hebt gespeeld. Jullie hebben elkaar al jaren niet meer gezien? Uw huwelijk is een ideale gelegenheid.Vrienden van de universiteit: in deze periode van uw leven maakte u deel uit van een studentenvereniging. Als je nog steeds contact hebt met deze mensen, zijn ze belangrijk. Collega's: jullie brengen de hele dag samen door. Je maakt grapjes. Jullie hebben een sterke band... Soms gaan jullie 's avonds samen uit voor een "after work". Natuurlijk, ze hebben hun plaats op de bruiloft. Maar beledig alsjeblieft niemand!De les die uit deze analyse kan worden getrokken, kan worden samengevat in vier fundamentele punten bij het opstellen van de traditionele huwelijksaankondiging. Dit zijn het thema van de bruiloft, de papiersoort en het gewicht ervan, de traditionele kleur, de mensen die absoluut op de gastenlijst moeten staan. Mensen die dicht bij je staan, met wie je herinneringen hebt, mogen niet ontbreken bij de festiviteiten. Zo zal de traditionele huwelijksaankondiging uw geluk aan de hele wereld aankondigen. In hetzelfde thema: traditionele huwelijksaankondiging Afrikaans, traditionele huwelijksaankondiging tekst, traditionele huwelijksaankondiging op maat.