Oriëntaalse Trouwkaarten

Een bruiloft zoals in het Sprookje van 1001 Nachten. Onze oosterse trouwkaarten met sierlijke decoraties, warme kleurencombinaties en speelse ornamenten brengen u in Oosterse sferen. Laat u betoveren door de charme van deze oosterse trouwcollectie.

spinner carteland
Avis clients

M. Jaspers Gepubliceerd op 06/07/2021 following an order made on

Palma Terracotta, Tropical chic, 12 x 16,7 cm

5/5

Prachtig ontwerp. Formaat werd aangepast op vraag waarvoor dank

M. Jaspers Gepubliceerd op 23/03/2021 following an order made on

Palma Terracotta, Tropical chic, 15 x 21 cm

5/5

Prachtig kaartje, goede kwaliteit

Bij een bruiloft heeft de uitnodiging een informatieve functie. Het bevat echter ook vele mooie verrassingen. Deze laatste zijn bedoeld om uw toekomstige gasten te laten dromen. Inhoudelijk heeft dit document rechtstreeks betrekking op het toekomstige bruidspaar, dat het definieert volgens hun favoriete thema. Dit is de logica van de oosterse huwelijksaankondiging, die ons rechtstreeks meeneemt op een reis. Onze geesten zijn verloren in een diepe en magische verbeelding van de Arabische Nachten verhalen. Deze verhalen vertellen ons het buitengewone liefdesverhaal van twee verschillende wezens, die echter één vlees zijn. Chic en verfijnd, de oosterse huwelijksaankondiging benadrukt het uitzonderlijke universum waarin de man en vrouw zullen trouwen. Gezien zijn prestige volgt het ontwerp een bijzondere logica, waarbij geen middel onbeproefd wordt gelaten. U heeft hier waarschijnlijk een aantal vragen over. We zullen proberen ze kort te beantwoorden.

Wat zijn de meest relevante thema's voor een oosterse huwelijksaankondiging?

De bruiloft is de verwezenlijking van je jeugddromen. Ieder van jullie moet het zich tientallen, zelfs honderden keren hebben ingebeeld. Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken. Daarom is het normaal om over elk detail van deze speciale dag na te denken. Om u hierbij te helpen, bekijken we enkele mogelijke thema's voor uw oosterse huwelijksaankondiging.

 • Oriëntaals: dit thema doet ons direct denken aan de Maghreb en landen uit het Midden-Oosten, zoals Algerije, Marokko of Turkije en vele andere. De oosterse huwelijksuitnodiging past goed bij zo'n vervoerende omgeving.

  Bollywood: het is perfect voor wie een uitstapje naar India wil maken. Hoewel het vreemd klinkt, is het ook heel geschikt in een oosterse huwelijksuitnodiging. U vervoert uw toekomstige gasten van het ene punt naar het andere voor meer diversiteit.

 • De Duizend-en-één-nacht: omdat uw liefde een echt sprookje is, is dit thema perfect geschikt voor uw oosterse huwelijksuitnodiging. Het zal uw evenement nog magischer en betoverender maken. De keuze van uw thema wordt gemaakt met plezier en gezond verstand. Inderdaad, de verschillende plaatsen in de oosterse wereld zijn mogelijkheden voor uw verbeelding. Jij zult de prinses zijn en hij je charmante prins.

Welke kleuren kies je voor een oosterse huwelijksaankondiging?

De aankondiging zet de toon en kondigt de kleuren van je ceremonie aan. Je kunt je verlangens de vrije loop laten. Dit is tenslotte jouw dag. Het is aan jou om al je wensen uit te laten komen. Maar je bent niet alleen. Maak je geen zorgen. Wij bieden u originele tinten, die perfect passen bij uw oosterse huwelijksaankondiging.

 • Groen, fuchsia en goud: deze combinatie is perfect voor uw oosterse huwelijksaankondiging, vooral als u voor het oosterse thema kiest. Goud, als kleur, geeft een elegante toets aan uw versieringen. En groen duidt op het bloemige gedeelte dat uw decoratie tot leven brengt. Fuchsia heeft de taak om vrolijkheid te brengen. Deze prachtige kleuren geven uw uitnodiging meer glans.
 • Oranje, paars/plum: deze combinatie klinkt verrassend. Maar het brengt de vriendelijke kant van India meer naar voren. Op die manier geeft uw oosterse huwelijksuitnodiging een glimp van de sfeer die uw toekomstige gasten te wachten staat. Als u uw gasten mee wilt nemen naar Bengalen of een Indiase stad, zullen deze tinten perfect zijn. Kleur en thema gaan echt hand in hand. Het is belangrijk dat je het weet om goede keuzes te kunnen maken.
 • Oranje, geel en donkerblauw: deze kleurencombinatie is perfect voor je oosterse huwelijksuitnodiging, vooral als je thema over De Duizend-en-één-nacht gaat. Het stelt je in staat een sterrenhemel te visualiseren. Voor meer romantiek kunt u een poëtisch citaat in uw uitnodiging opnemen, dat uw toekomstige gasten zeker zal ontroeren. Zoals we hierboven al aangaven, zetten de gekozen tinten de toon van uw ceremonie, vandaar het belang van een zorgvuldige keuze.

Welke accessoires kunt u toevoegen aan uw oosterse huwelijksaankondiging?

Voor een oosterse huwelijksaankondiging zijn de accessoires zeer bepalend. En het is belangrijk om de wereld van de oosterse wereld te integreren. Zo voorkomt u dat u uit uw thema gaat. Wij bieden u niets anders dan accessoires die de schoonheid van uw uitnodigingen vergroten.

 • Ribbons: zij geven uw uitnodiging een onconventionele kant en verfraaien uw oosterse huwelijksuitnodiging. U kunt kiezen uit gouden of lederen banden. Uw toekomstige gasten zullen sprakeloos zijn bij het zien van zo'n uitnodigingskaart.
 • Juwelen: het lijkt nogal vreemd om juwelen op een uitnodiging te zien. Maar als u kiest voor de oosterse huwelijksuitnodiging, zou een sieraad als accessoire niet onwelkom zijn. Integendeel, zo'n ornament fungeert als een juweeltje, dat u gemakkelijk op uw uitnodiging kunt plakken. Je kunt er glitters aan toevoegen voor een glanzende look.
 • Symbolen en vormen: ze komen eerder goed tot hun recht als je ze in je afwerking integreert. De oosterse huwelijksaankondiging kan symbolen hebben zoals een theeblad (Bollywood thema). Het kan in de vorm van een hand of een ster zijn. Dit alles geeft een beetje extra aan uw afwerking. En uw uitnodigingen zullen er alleen maar mooier op worden.

Welke tekstvariaties kunt u kiezen voor uw oosterse huwelijksuitnodiging?

De omslag van uw uitnodiging moet zorgvuldig worden bewerkt. Maar het is niet de enige in die zin. Ook de inhoud verdient bijzondere aandacht. U kunt semantiek gebruiken die past bij uw thema. Laten we een paar voorbeelden nemen!

 • De stijl van Duizend-en-één-nacht: hier kun je je laten inspireren door het verhaal van Aladdin door bijvoorbeeld het volgende te zeggen: toen ze over de lamp wreven (...), vervulde de geest hun wens (...). Daarom hebben X en Y besloten om ja te zeggen op (...) te (...). Uw oosterse huwelijksaankondiging zal schitteren met duizend lichtjes.
 • Bollywoodstijl: u kunt zich laten inspireren door de culinaire kant van India. Daarom kunnen we dit zeggen: voor ons menu hebben we gekozen voor een vleugje liefde, een vleugje humor en een snuifje romantiek. Wij nodigen u uit om het met ons te delen. Ga met ons mee op (...) op (...)! Uw aankondiging zal nog origineler zijn.
 • Oriëntaalse stijl: u moet echt nette teksten ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld het volgende zeggen: op (...) zullen wij het genoegen hebben de deuren van ons naar jasmijn geurende paleis voor u te openen... X en Y nodigen u uit op hun bruiloft... Al deze ongewone en even mooie zinswendingen zullen een goede uitwerking hebben op uw toekomstige gasten. Dankzij uw oosterse huwelijksaankondiging zullen zij zich in een onbekend land wanen.

De oosterse huwelijksaankondiging voert ons terug naar de Maghreb en de gebieden in het Midden-Oosten. Het brengt ons in contact met een grote verscheidenheid aan beschavingen uit deze delen van de wereld. Dit alles maakt zijn conceptie nog breder. Daarom kunt u kiezen voor een kleurrijkere kant. En als u wat goud in huis wilt halen, waarom kiest u dan niet voor een Arabian Nights thema? Met unieke afwerkingen zal de oosterse huwelijksaankondiging elegant en verfijnd zijn. Het doel zal bereikt worden. En uw toekomstige gasten zullen de dagen tellen tot deze onvergetelijke dag.