Fotocanvassen

Maak van uw foto's een echt kunstwerk op canvas in slechts 3 muisklikken

Uw foto op canvas, foto's op doek drukken voor een origineel kado of een persoonlijk kunstwerk in uw woning.
Personaliseer uw interieur of een kado met zo'n unieke afbeelding op canvas gedrukt. Een grote foto, of een collage van meerdere foto's, met of zonder commentaar, verrijkt met versieringen, oldscool of super modern, u kunt uw eigen ontwerp maken met de online Zokaartjes.com applicatie. De canvas doeken bestaan uit textiel en dit weefsel met katoen en polyester geeft deze natuurlijke en warme uitstraling. De doeken zijn gespannen en strakke houten frames. De canvas doeken zijn gespannen en worden geleverd met spanblokjes om het doek ook later nog bij te kunnen spannen.

Toile montage

Canvas van hoge kwaliteit en lange houdbaarheid

Een groot familieportret, een onvergetelijke vakantiefoto, uw huisdier of uw geliefde, kies de foto of foto's die u wilt vereeuwigen op een muur. Het doek zal nog tientallen jaren de kleuren vasthouden, en is daarnaast ook weinig gevoelig voor vocht. Met een matte afwerking, en een dichtheid van 170 gram/meter is het katoen verrijkt met polyester. Met een zacht doekje kunt u uw kunstwerk schoonmaken.

Toile entretien

Foto op doek drukken

U kunt kiezen uit 5 formaten canvasen kunt deze met enkele muisklikken zelf ontwerpen. Tot 130 x 97 cm kan uw kunstwerk schitteren aan de muur. Het houten chassis is zo gemaakt dat het doek niet vervormd en uw foto's mooi strak blijven.