Gepersonaliseerde Dienbladen Klein herbarium voor mama, 35 x 48 cm
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Dienbladen Klein herbarium voor mama, 35 x 48 cm

Ref : 09133-FB1-R
TARIEVEN: vanaf €60.45
  • Rechthoekig formaat
  • Foto met glanzende afwerking
  • Verfijnd hout in beuken kleur
  • Afgeronde handgrepen
  • Productafmetingen : 35 cm x 48 cm x 5,5 cm (dikte)
Omschrijving Gepersonaliseerde Dienbladen - Klein herbarium voor mama, 35 x 48 cm
Het is algemeen bekend dat moeders de mooiste ter wereld zijn en oma's van bloemen houden! En wij willen hen ook een plezier doen, daarom hebben onze ontwerpers deze serie moederdagcadeaus in landelijke stijl ontworpen. Dit fotoblad, opgedragen aan alle moeders van de Aarde, wordt in een handomdraai omgetoverd tot een geschenk dat recht uit het hart komt. Personaliseer het met de 6 mooiste foto's van je kinderen en schrijf er een liefdevolle opdracht bij. Wat een vreugde voor een moeder of een oma om te ontbijten met degenen die zij het meest liefheeft! Een praktisch moederdagcadeau, jouw dienblad wordt echt een sensatie met de namen van iedereen van wie ze houdt. Groot formaat dienblad: 35 x 48 cm. Materiaal: licht hout, gemonteerd geleverd. Viltjes om erop te plakken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice die je op de openingstijden graag verder helpt.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden