Gepersonaliseerde Dienbladen Liefste papa, 3 foto's
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Dienbladen Liefste papa, 3 foto's

Ref : 09140-FB1-R
TARIEVEN: vanaf €60.45
  • Rechthoekig formaat
  • Foto met glanzende afwerking
  • Verfijnd hout in beuken kleur
  • Afgeronde handgrepen
  • Productafmetingen : 35 cm x 48 cm x 5,5 cm (dikte)
Omschrijving Gepersonaliseerde Dienbladen - Liefste papa, 3 foto's
Elk jaar ben je voor Vaderdag op zoek naar een origineel cadeau. Dit dienblad met fotopersonalisatie zal vast aan je verwachtingen voldoen, het is origineel en van uitstekende kwaliteit. Dit mooie dienblad met motief van blauwe bloemen verfraaid met je drie leukste gezinsfoto's is een prachtig cadeau dat zeker een gevoelige snaar raakt. Wat een genot voor een vader of grootvader om zijn ontbijt op dit prachtige dienblad op bed geserveerd te krijgen door zijn kinderen of kleinkinderen! Een origineel en praktisch vaderdagcadeau, je kunt je dienblad ook personaliseren met een inspirerend citaat en alle met de hand geschreven namen van het gezin. Groot formaat dienblad : 35 x 48 cm. Materiaal: licht hout, gemonteerd geleverd. Viltjes om erop te plakken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice die je op de openingstijden graag verderhelpt.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden