Gepersonaliseerde Dienbladen Lieve mama,  3 foto's
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Dienbladen Lieve mama, 3 foto's

Ref : 09136-FB1-R
TARIEVEN: vanaf €60.45
  • Rechthoekig formaat
  • Foto met glanzende afwerking
  • Verfijnd hout in beuken kleur
  • Afgeronde handgrepen
  • Productafmetingen : 35 cm x 48 cm x 5,5 cm (dikte)
Omschrijving Gepersonaliseerde Dienbladen - Lieve mama, 3 foto's

schrijf voor Moederdag de mooiste tekst op een praktisch en origineel cadeau! Voeg via onze ontwerpstudio je teksten en je drie mooiste herinneringen toe die je met je kinderen hebt gedeeld, die zullen worden uitvergroot op dit elegante landelijke decor waar mooie gouden takjes perfect harmoniëren met de beige bloemen die net zo hartverwarmend zijn als jouw liefde! Bovenblad in licht beuken, gemonteerd geleverd met viltjes. De bodem van de bladen is gemaakt van hardboard, glanzende afwerking. Wassen met een zachte doek. Verkrijgbaar in klein formaat: 33, 10 x 20,7 cm en/of groot formaat: 28,5 x 43,5 cm, afhankelijk van het model. Voor meer informatie kun je op de op de site aangegeven tijden contact opnemen met onze klantenservice.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden