Gepersonaliseerde Dienbladen Rainbow Wish, 6 foto's, 35 x 48 cm
Klantenservice
Heeft u een vraag?
Stuur een bericht aan onze klantenservice:
klantenservice@zokaartjes.com

Gepersonaliseerde Dienbladen Rainbow Wish, 6 foto's, 35 x 48 cm

Ref : 08456-FB1-R
TARIEVEN: vanaf €60.45
  • Rechthoekig formaat
  • Foto met glanzende afwerking
  • Verfijnd hout in beuken kleur
  • Afgeronde handgrepen
  • Productafmetingen : 35 cm x 48 cm x 5,5 cm (dikte)
Omschrijving Gepersonaliseerde Dienbladen - Rainbow Wish, 6 foto's, 35 x 48 cm

Elk jaar streven we ernaar de nostalgische sfeer terug te halen die we ons als kind van Kerstmis herinneren: "Kinderen moeten kunnen geloven dat met de kerstboom en drie sneeuwvlokken de hele aarde veranderd is." Dankzij deze prachtige regenboog, zullen met dit gefotografeerde dienblad zeker alle wensen van jouw naasten in vervulling gaan. Dit mooie dienblad versierd met je 6 mooiste foto's wordt een prachtig cadeau dat rechtstreeks naar het hart zal gaan van de persoon aan wie je het geschenk doet. Wat een genot voor een oma of een tante om thee of hapjes te serveren op dit prachtige, door jou gepersonaliseerde, dienblad! Dit dienblad is een origineel en praktisch kerstcadeau en sensationeel als het wordt gepersonaliseerd met een inspirerend citaat. Afmetingen van de grootformaat dienblad: 35 x 48 cm. Materiaal: lichtgekleurd hout, gemonteerd geleverd met houten schroefdoppen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze geweldige klantenservice die je graag helpt op openingsdagen en -tijden.

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Veelgestelde vragen over uw foto-objecten

Onze ontwerptips:
Onze online ontwerptool biedt u een breed scala aan lettertypes, kleuren en motieven. Maak het ontwerp van onze grafisch ontwerpers compleet met uw persoonlijke foto's en teksten. Upload uw foto's in .jpeg of .png formaat. Vermijd fotomontages.

Controle van de fotokwaliteit in onze online designer:

Onze online ontwerptool informeert u met gekleurde emoticons over de kwaliteit van uw foto's. Hoe hoger de resolutie van uw foto, hoe beter de fotokwaliteit in het algemeen. Uw foto's worden automatisch aangepast aan het formaat van het object. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, worden onze machines regelmatig door ons team gecontroleerd. Let er ook op dat de helderheid, kleuren en beeldkwaliteit kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van uw computer. Kies voor scherpe en contrastrijke foto's.

Hoe worden mijn fotoproducten verpakt?
Het Carteland team verwerkt uw persoonlijk ontworpen fotoproducten met de grootste zorg. Om een optimale bescherming tijdens het transport te garanderen, verpakken wij uw bestellingen in stevige dozen. In het geval van een grote bestelling worden uw artikelen in meerdere dozen verpakt.

Productie & levertijden