Fotoafdrukken

Zokaartjes biedt verschillende mogelijkheden voor uw fotoafdrukken. Normaal of op magnetisch papier, hoogglans of op een opbergblik... Hieronder ziet u al verschillende mogelijkheden voor uw fotoafdrukken waarmee u kunt beginnen. Importeer en sleep uw foto's over de bestaande foto's en klaar is Kees.

Fotoboeken


Natuurlijk vierkant fotoboek


Fotokalender


Posters


Kladblokjes


Fotostroken

Paulux


De Paulux serie is ook een knipoog naar de oude pasfoto-machine maar kan voor elke gelegenheid aangepast worden. Formaat 5,5 x 21 cm, vergelijkbaar met een boekenlegger. Set van 3 stuks.

Fotomagneten

Magneetfoto


Een bijzonder kado met een bijzondere eigenschap: een magnetische foto! Origineel idee voor de feestdagen.

Retro Foto Afdrukken

Paula


De Paula producten hebben een retro-gevoel door hun formaat dat doet denken aan foto's uit een fotocabine. 8,5x9,5 cm groot, past in een envelop en weegt minder dan 20 gram.

Collage Foto

Wowpaper


Apart formaat kaart die rechtop blijft staan: 42x18 cm gevouwen als een accordeon met 7 colonnes van 3 foto's die zich lenen voor een creatieve invulling.

We bieden verschillende formaten aan voor fotoafdrukken en met name afdrukken op gevouwen papier dat mooi recht blijft staan. Deze originele fotoafdrukken kunnen gebruikt worden voor speciale gelegenheden. Ook magnetisch papier kan gebruikt worden om zo de foto's op een metalen oppervlakte te plaatsen. Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden voor uw fotoafdrukken.