Fotoboeken

Maak uw eigen gepersonaliseerde fotoboek voor elke gelegenheid. Ontdek al onze modellen fotoalbums waarmee u uw mooiste momenten opnieuw beleeft met familie, op vakantie of met vrienden. Kies het A4-portretfotoalbum om uw receptenboek te maken. Het A4-landschap fotoboek wordt aanbevolen als familie- of vakantiealbum. Het vierkante fotoboek oogt mooi als gastenboek of voor kinderverhalen. Het A5-landschap zakformaat is perfect voor schoolfoto's, het afscheid van een collega, of om als fotoboek cadeau te geven. Boekcover, Gedrukt op satijnpapier 170g/m². Vanaf 24 pagina's.

Fotoboek Hardcover

Fotoboek Hardcover

Fotoboek Zachte Kaft

Fotoboek Zachte Kaft

ONZE SELECTIE VAN HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

spinner carteland

Herbeleef de beste momenten met een zelf ontworpen fotoalbum!


Maak hier online uw eigen fotoboek!

Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp zelf uw fotoalbum. Maak zelf alle pagina's zoals uzelf wilt, met zoveel foto's als u wilt, in de kleuren zoals u wilt. De online fotoalbum applicatie helpt u bij het vormgeven van uw fotoboek. Kies een formaat voor het album, lekker groot A4 of praktisch voor in een tas met een A5 formaat. Liggend voor landschappen, groepen mensen, of staand voor portretten, recepten... Of anders gewoon vierkant. U kunt er alle kanten mee op.

Fotoboek maken? Snel en gemakkelijk !
U hoeft geen software te downloaden voor het maken van een fotoalbum, alles gebeurt online op Zokaartjes.com. U kunt ook meteen kiezen voor één van onze thema's die al een heleboel details voorstellen om tijd te besparen. Speciaal voor een geboorte, een huwelijk, een vakantie of jubileum... u zet er uw foto's bij en binnen een paar minuten is uw fotoalbum af. U kunt daarna kijken hoe u het fotoboek wilt afwerken. Naast de foto's kunt u ook tekst verwerken om uw foto's te voorzien van commentaar of om iets uit te leggen. Heel handig voor recepten bijvoorbeeld, of voor professionele doeleinden. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn een uniek fotoalbum te maken zoals u nooit eerder gezien heeft.