Geel Geboortekaartjes

Uw baby werd in de zomermaanden geboren? Laat u dan inspireren door onze schitterende zomerse geboortekaart in moderne gele tinten. Van een delicaat honinggeel tot een fruitig citroengeel of korrelgeel, ontdek onze vitaminerijke gele geboortekaarten.  

spinner carteland
Avis clients

Klop, klop, klop... Dat is het dan, na negen maanden wachten, is je schat eindelijk opgedoken? Na de eerste emoties en de eerste uitwisselingen in de intimiteit van de familiecocon, is het nu tijd om hem voor te stellen aan al uw familieleden, grootouders, ooms en tantes, vrienden, collega's, enz. Waarom kiest u dan niet voor een geel geboortekaartje? Geschikt voor zowel jongens als meisjes, zal het de lichtgevende boodschapper zijn die de geboorte van uw kind als een zonnestraal aan iedereen zal aankondigen. Carteland biedt u voorontworpen modellen of andere om helemaal zelf te bedenken. Met of zonder foto, van verschillende afmetingen, alleen uw fantasie zal u leiden in het creëren van dit onbetaalbare souvenir van het leven van uw baby. Kies uw model en laat ons u begeleiden naar het uiteindelijke ontwerp van uw gele geboortekaartje om het uniek en naar uw beeld te maken.

Waarom kiezen voor een geel geboortekaartje om de geboorte van uw baby aan te kondigen?

Geel is in essentie de kleur van de zon en straalt de vreugde en vrolijkheid uit die de geboorte van een kind uitstraalt. De rustgevende tint verheldert en verwarmt harten en luidt de komst van uw baby op de mooiste manier in.

 • Een kleur die synoniem staat voor geluk: geel is een warme en stimulerende kleur. Het herinnert ons aan de zonnestralen die de aarde verwarmen en er leven in brengen. Als symbool van de zomer en de wedergeboorte van de natuur is het perfect om uw nieuwe gezin aan iedereen voor te stellen.

  Een uniseks kleur: geen clichés meer over roze en blauw, geel wordt niet geassocieerd met meisjes of jongens, dus het is geschikt in alle situaties en zelfs voor tweelingen!

  Een gemakkelijk te gebruiken kleur: geel is overal om ons heen, dus het is gemakkelijk om voorstellingen of symbolen van deze kleur te vinden om uw uitnodigingen te illustreren: leeuw, giraf, zon, zonnebloemen, enzovoort, zult u verwend worden met keuzes. Het is ook een esthetische kleur die gemakkelijk met andere kan worden gecombineerd om uw creatie te verfraaien. Het is een kleur die met andere kleuren kan worden gecombineerd om je ontwerp te verbeteren, of het nu in de vorm van tekeningen, tekst of een eenvoudige achtergrond is.

  Hoe kun je de foto van je baby op een geel geboortekaartje benadrukken?

  De sprankelende kant van geel laat de foto van je baby beter uitkomen. Of het nu in kleur of zwart-wit is, u zult het gemakkelijk kunnen laten opvallen in uw aankondiging. Het gezicht van uw kind wordt op het eerste gezicht verlicht en geaccentueerd.

 • Kleine gele accenten voor een discrete highlight: om de held van de dag, uw baby, alle ruimte te geven, kunt u kiezen voor kleine gele accenten rondom de foto. In de vorm van dierentekeningen of eenvoudige symbolen zal deze gekleurde toets als lichtbron dienen om de afbeelding van uw kind te verfraaien.

  Voor zwart-witfoto's: geel is perfect geschikt om het contrast aan te geven met afbeeldingen met weinig kleur. Dus als u kiest voor zwart en wit, zal geel de gelaatstrekken van uw baby accentueren. Of het nu gaat om een afbeelding van zijn kleine ronde gezichtje of om eenvoudige lichaamsdelen zoals zijn handen of voeten, geel zal zijn fijne contouren naar voren brengen.

  Voor kleurenfoto's geldt: hoe feller en opvallender de kleuren, zoals bijvoorbeeld rood, des te meer zal geel een welkom vleugje sereniteit met zich meebrengen.Als u op zoek bent naar een origineel geel geboortekaartje, zult u merken dat het een goed idee is om geel te gebruiken om de geboorte van uw kind aan te kondigen. Daarom helpt Carteland u bij het maken van uw eigen ontwerpen.

 • Een ontwerp op maat: Carteland biedt u een veelheid aan formaten om uw aankondigingen te maken. Standaardkaarten of originele formaten, eenvoudige of open uitnodigingen, regelmatige randen of bestudeerde uitsnijdingen, laat u inspireren door de vele keuzemogelijkheden.
 • Een originele lay-out: geen eenvoudige tekst meer die de dag en het tijdstip van de geboorte aangeeft, evenals het gewicht en de lengte van uw baby, vandaag kunt u de komst van uw kind aankondigen in de vorm van een recept, de voorpagina van een tabloid of zelfs een verrassingszakje!

  Verzorgde vormgeving: wat je ook kiest, houd in gedachten dat het gele geboortekaartje praktisch moet blijven en alle antwoorden moet bevatten die je familie verwacht over de geboorte. Het is belangrijk in gedachten te houden dat het gele geboortekaartje praktisch moet zijn en alle antwoorden moet bevatten die uw familie zoekt over de geboorte van uw baby. Iedereen zal nieuwsgierig zijn naar het gezicht van de baby, vandaar het belang van de foto's, en naar zijn of haar gezondheid, vandaar de keuze van woorden en tekst.

  Om origineel te zijn, waarom kiest u niet voor het klassieke gele geboortekaartje?

  Wilt u ingaan tegen de rest van de wereld? Net zoals de keuze van namen vroeger alle kanten op ging, zoeken velen vandaag terug naar de klassiekers. Het is een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken, en het is een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken, en het is een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken, en het is een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken, en het is een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken, en het is ook een geweldige manier om de naam van je baby bekend te maken.

  Een standaardformaat: laten we eerlijk zijn, als bepaalde afmetingen standaard zijn geworden, is dat vaak omdat ze het meest praktisch zijn. Met de verschillende modellen kunt u de geboorte van uw kind in de beste omstandigheden aan de wereld aankondigen.

  Een eenvoudige en discrete gele kleur: bij de klassieke modellen zullen gele geboortekaartjes meer in pasteltinten blijven. In het geval van eenvoudige gouden accenten, symbolen, tekst of tekeningen kan de kleur meer uitgesproken zijn, maar als tegenwicht kan een andere, zachtere kleur worden gebruikt.

  Een korte en leesbare tekst: geen franje, alleen het essentiële om uw baby te presenteren.

  In het kort, u zult het begrepen hebben, uw kind is uniek en zo ook zijn of haar gele geboortekaartje. De eerste officiële presentatie aan de wereld, het weerspiegelt uw stemmingen op dat moment en biedt uw baby uw eerste boodschap van liefde. Of je nu kiest voor de klassieker of het origineel, uitgebreid met een foto, of mysterieus zonder, het maakt eigenlijk niet uit, zolang de gevoelens maar goed overkomen. Door te kiezen voor een geel geboortekaartje kondigt u de komst van een nieuwe zonnestraal in uw huis aan uw omgeving aan en schreeuwt u naar de wereld uw geluk uit op deze onvergetelijke dag!

  .