Jongen of Meisje Geboortekaartjes

Uw baby is geboren en ontdekt de wereld! Deel je vreugde en stuur een geboortekaart in een modern ontwerp dat zowel voor jongens als meisjes is bedoeld. Een mooi alternatief voor het klassieke blauw voor jongens en het roze voor meisjes. Onze grafisch ontwerpers hebben designsjablonen gemaakt die ook de broers en zussen bevatten. Ontdek onze nieuwe ontwerpen in zachte of krachtige kleuren en met moderne en elegante lettertypes.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes 3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

H. Marvin Gepubliceerd op 02/02/2022 following an order made on

3 Kinderen, oudere broers en zussen, bruin/blond

4/5

Ik ben erg blij met het geboortekaartje en de verzending was erg snel. Ik heb al eens eerder besteld en toen werden de kaartjes verzonden naar een ophaalpunt. Nu is dat verbeterd door dat het gewoon rechtstreeks naar je huis wordt verstuurd. Wel zou het leuker zijn als er meer mogelijkheden zijn bij het bewerken van de kaartjes. Bijvoorbeeld een ander formaat kaart kunnen kiezen en toch hetzelfde ontwerp blijven houden.

Geboortekaartjes met Dieren Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

V. Neeltje Gepubliceerd op 01/10/2021 following an order made on

Mobile betoverend bos, Foto, Dubbele kaart

5/5

Goede kwaliteit

Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Kleine Luiaard

S. Claudia Gepubliceerd op 26/02/2021 following an order made on

Kleine Luiaard

5/5

Superlief kaartje

De komst van een kind wordt beschouwd als een van de grote wonderen des levens en is een gebeurtenis, een geluk. Dus, zoals elke vreugdevolle situatie, wordt delen gevoeld. Het is dan ook normaal dat u al uw dierbaren wilt uitnodigen om samen met u de gebeurtenis te verwelkomen en ervan te genieten. Het is in die zin dat Carteland u zijn gemengde geboortekaartjes aanbiedt om u toe te laten de komst van uw kind aan te kondigen. Wij hebben een ruime keuze aan geboortekaartjes voor zowel jongens als meisjes, en we hebben een complete collectie gepersonaliseerde geboortekaartjes voor alle leeftijden.

Hoe kies je het juiste geboortekaartje voor je baby?

De keuze van het geboortekaartje is een zeer belangrijke stap. Deze keuze is dus gebaseerd op uw ideeën om Baby aan familie en vrienden voor te stellen, en op de indruk die u bij hen wilt achterlaten. Het is dus belangrijk dat je rekening houdt met een aantal criteria om gemakkelijk het gemengde geboortekaartje te vinden dat aan je verwachtingen voldoet:

De onwetendheid over het geslacht van de baby is de eerste indicator, wanneer je je geboortekaartje wilt bestellen terwijl je het geslacht van je kleine engel nog niet wist. Het gemengd geslacht geboortekaartje is de beste keuze in deze situatie. Zo zal de aankondiging passend zijn, ongeacht het geslacht van het kind bij de geboorte.

De stijl of het ontwerp gericht op een meisje/jongen-identiteit die uw aspiraties gemakkelijk zal definiëren, vergezeld van een humoristische, klassieke, warme of zachte stemming.De mogelijkheid om alleen uw baby of het hele gezin met zijn of haar broers en zussen voor te stellen. Het is dus duidelijk dat deze twee opties u duidelijk naar twee soorten gemengde geboortekaartjes leiden.

Het formaat dat u overweegt, of het nu rond, flap, bladwijzerontwerp of origineel is, moet het resultaat zijn van uw wensen. Het hangt er ook van af of u de voorkeur geeft aan een volledig gerealiseerd gemengd geboortekaartje of aan een exemplaar waarop u nog belangrijke wijzigingen kunt aanbrengen, dus dat nog aanpasbaar is.

Hoeveel gemengde geboortekaartjes bestellen?

Een van de problemen die we vaak tegenkomen wanneer we besluiten een algemeen geboortekaartje op te stellen, is het precieze aantal personen aan wie we het moeten richten. In dit geval is het dus nodig om van tevoren over de kwestie na te denken, zodat u een effectieve richtlijn of plan kunt opstellen om gemakkelijk te bepalen hoeveel gemengde geboortekaartjes u daadwerkelijk wilt bestellen:

Maak een duidelijke lijst van de dierbaren aan wie u de geboortekaartjes wilt sturen. Zo kun je gemakkelijk afleiden hoeveel kaartjes je nodig hebt.

Het budget dat je hebt voor het bestellen van de geboortekaartjes is ook een aanwijzing voor het aantal kaartjes dat je je kunt veroorloven.

De prijs van het geboortekaartje is ook goed om te weten, want als deze promotioneel is of gevolgd wordt door een coupon, kan er een interessante winst in het aantal aankondigingen worden behaald. De prijs van het geboortekaartje is ook goed om te weten, want als deze promotioneel is of gevolgd wordt door een coupon, kunt u besparen op de hoeveelheid uitnodigingen die u nodig hebt. U kunt dus uw budget verlagen.

Welke lay-out voor een origineel gemengd geboortekaartje?

De fotostage is ook delicaat. Hier hebt u de keuze tussen het inhuren van een professionele fotograaf of het zelf doen. Maar het is belangrijk dat de foto goed genomen is en dat hij zo goed mogelijk de boodschap weergeeft die u met uw gemengd geboortekaartje wilt uitdragen. Aan de andere kant hebben we ook de tekst, die u kunt laten schrijven of zelf kunt schrijven. Hier volgen enkele ideeën voor een geslaagd foto- en tekstpodium:

De foto door een professional laten maken. Het is dus altijd beter om een professionele fotograaf in te schakelen, aangezien hij rekening houdt met een groot aantal details, waaronder de belichting, die een esthetische en boeiende visuele weergave aan de foto geeft.

Het besluit om de foto zelf te nemen, heeft ook zijn voordelen. Het geeft een authentieke, handgemaakte look aan de foto van uw baby of die van andere familieleden. Bovendien is het meest interessante aspect het verhaal of de context die bij de foto hoort.

Afbeeldingbewerking is een must als u van plan bent een afbeelding of foto in te sluiten. Anderzijds bevat tekstverwerking verschillende parameters, zoals spellingcorrectie en woordenschat, om de tekst een zuiver en duidelijk uitzicht te geven.

Hoe maak je met succes je gemengde geboortekaartje?

Je moet weten dat de succesvolle transformatie van je gemengde geboortekaartje vooral van jou afhangt. Dus, nadat je je favoriete ontwerp hebt gekozen. Nadat u dus uw favoriete ontwerp hebt gekozen, moet u overgaan tot de volgende stap, die erin bestaat uw gemengde geboortekaartjes te organiseren volgens uw smaak. Daarna volgt de keuze van de elementen die je eraan wilt toevoegen, evenals de sfeer die je erin wilt brengen:

De keuze van het soort papier dat je wilt gebruiken voor het ontwerp van je geboortekaartje is doorslaggevend. U kunt ook kleuren kiezen die goed passen bij een jongen en een meisje. En, de keuze van de vorm van de kaart in een waaier van keuzes, rond, bloem, origineel, vlinder, enz.

De keuze van de tekst, evenals het aantal woorden. Het spreekt vanzelf dat u de toon kunt kiezen van de tekst die u overweegt in te dienen. Dus, altijd in de geest van een gemengde stijl. De keuze van het type, het aantal en de kwaliteit van de foto die op het geboortekaartje moet komen is ook mogelijk.

Deelname aan de toevoeging van kleine decoratieve details origineel en expressief, terwijl trouw gebleven aan de code van gemengd ontwerp, dat wil zeggen praktisch voor een meisje als een jongen. U kunt ook beslissen over de dikte of het aantal inhoud van het kaartje.

Om kort te gaan, in de zorg voor een betere geboortekaartje van het nieuwe lid van uw familie aan uw naasten, stelt Carteland u een zeer mooie collectie van gemengde geboortekaartjes voor. Zo vindt u het perfecte gemengde model voor de presentatie van uw baby. Van het kiezen tot het maken van je geboortekaartje komen dus verschillende factoren om de hoek kijken: het kiezen van het ideale geboortekaartje, vooraf bepalen hoeveel geboortekaartjes je echt nodig hebt, de foto en tekst van het geboortekaartje, en tot slot de te volgen procedure om een gemengd geboortekaartje met succes te personaliseren.