Magneet Geboortekaartjes

Ons team stelt voor om een magnetisch geboortekaartje te maken voor een unieke aankondiging! Het is origineel en kan door uw familie en vrienden gemakkelijk worden opgehangen op elk metalen oppervlak, zoals een koelkast! Voeg een foto van de baby toe. Vierkante magneten (9 x 9 cm) worden verkocht in verpakkingen van 9. Rechthoekige magneten (5,5 x 21 cm) worden verkocht in verpakkingen van 3. Opmerking: Onze decoratieve magneten ondersteunen alleen hun eigen gewicht. Proefdruk niet mogelijk.

spinner carteland
Avis clients
Geboortekaartjes voor een Broertje of Zusje Schatje

T. Lorelei Gepubliceerd op 25/08/2021 following an order made on

Schatje

5/5

Snelle levering

Geboortekaartjes Exclusief

V. Denise Gepubliceerd op 31/03/2021 following an order made on

Exclusief

5/5

mooi duidelijk magneet kaartje

Dit zijn de meest gevraagde categorieën door onze klanten : meisje, jongen, tweeling, originele, magneet, bladwijzers, vintage, klassieke, dieren, elegante, creatieve. Als u het geboortekaartje dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het mooiste moment van je leven is eindelijk aangebroken, je hebt er ongeduldig op gewacht, en dat is het dan, de baby is geboren. Met hem is het een hele familie, al je naaste familieleden die je vergezelden in deze belangrijke fase van je leven. Ze wachten vol ongeduld om dit kleine wonder te ontmoeten en om u groggy van vreugde te zien. Er gaat niets boven een magneetgeboortekaartje om het wachten goed te maken. Als je een geboortekaartje krijgt, hoort het vaak op je koelkast, samen met een magneet. Waarom combineert u die twee niet en plaatst u een geboortekaartje op een magneet, zodat iedereen het voor altijd kan bewaren?

Waarom een geboortekaartje personaliseren?

Uw vrienden en familie zitten nu natuurlijk op een aankondiging te wachten, zelfs als ze het geluk hadden uw kleintje op de kraamafdeling te ontdekken. Maar wat een verrassing om geen klassieke aankondiging te ontvangen, maar een geboortemagneet die hun koelkast zal opvrolijken, een voorbestemde plaats voor een aankondiging.

 • Trendy, koelkastmagneten hebben hun plaats in ieders huis. Beter dan een vakantiesouvenir zal deze aankondiging een blijvende plaats krijgen in de harten en huizen van al uw familie en vrienden.

  Verrassing, het zal geen traditionele aankondiging zijn die uw dierbaren in hun brievenbus zullen vinden. Zij kunnen alleen maar verbaasd zijn over de originaliteit van dit initiatief en het toejuichen.

  Laten we bij de tijd blijven en modern zijn. en dat uw baby goed verzorgd wordt en dat uw baby goed verzorgd wordt. Het is een geweldige manier om uw baby wat extra privacy te geven en hem of haar de kans te geven zijn of haar gevoelens en gevoelens over het leven te uiten. Het heeft zijn eigen stijl en zal mooi staan in elk huis. Deze geboortemagneet is namelijk duurzamer dan de papieren versie.

 • Deze geboortemagneet is echt trendy. Het zal de luxe hebben om zowel vintage te zijn in zijn keuze van foto's en zijn Polaroid als moderne stijl en zijn magneet. Het is een geweldige manier om een vleugje klasse aan uw huis toe te voegen, en het is een geweldige manier om een vleugje stijl aan uw huis toe te voegen. Of het nu op de koelkast, op de oven of op een meubelstuk staat, uw baby zal al uw vrienden en familie dagelijks vergezellen, discreet en elegant.
 • Met alleen de belangrijkste informatie, geboortedatum en voornaam, zal de foto zinvol zijn en de gegevens waar de meeste mensen niet om geven, beperken. De foto zal beknopt en aangenaam zijn om naar te kijken.

  Ster onder de sterren, uw baby zal voor lange tijd troontje zijn in het huis van uw dierbaren, en kan zelfs een speels element worden voor de jongsten die in de buurt van de baby zullen zijn. Deze aankondiging blijft lang goed en slijt niet met de tijd.

  Waarom kies ik Carteland voor mijn geboortekaartje magneet?

  Carteland biedt een breed scala aan originele aankondigingen en begeleidt u gedurende uw hele leven op de belangrijke momenten. Omdat wij weten hoe uniek deze momenten zijn, bieden wij u het beste. Uw geboortekaartje wordt dus een uniek magneetje, omdat u het van begin tot eind kunt personaliseren volgens uw creatieve wensen.

 • Dankzij onze personalisatiestudio kunt u alle elementen van uw magneet zelf kiezen, van de illustratie tot de keuze van de tekst en het lettertype. Je kunt dan zoveel proberen als je wilt om de aankondiging te kiezen die bij je past.

  De tint van het papier, vernis, glanzend mat ... zal ook een element zijn om rekening mee te houden voor je koelkastmagneet. U hebt controle over alle onderdelen van uw aankondiging en geeft deze de stijl die het beste bij u past.

  Heeft u twijfels over het eindresultaat? Maak u geen zorgen, wij sturen u een gratis monster van uw uitnodiging voordat u uw keuze bevestigt. Zo kunt u uw keuze meteen na ontvangst aanpassen.

  Onze rustoptie garandeert u onberispelijk werk, door de lay-out en de opmaak van uw aankondiging te controleren, evenals eventuele spelfouten.

  Welke site kunt u vertrouwen voor het maken van een geboortekaartjesmagneet?

  Sinds meer dan 20 jaar begeleidt Carteland gezinnen op de belangrijkste momenten van hun leven, huwelijk, geboorte, doop...Onze knowhow zal u telkens weer in verrukking brengen, zowel door zijn kwaliteit als door zijn professionalisme, laat u leiden door onze expertise en blijf meester van de mooiste dagen van uw leven. Sinds 2016 zijn wij de eerste in de sector van online maatwerk die de Label Origine France Garantie heeft ontvangen.

 • Onze partnernetwerken zijn, al zolang als wij actief zijn, met de hand uitgekozen. Wij zijn volledig tevreden over hun efficiëntie en garanderen kwaliteitswerk en snelle levertijden.

  Al onze producten zijn door ons getest en wij bieden aan wat wij denken dat het meest geschikt is voor uw keuze van uitnodiging. Als u twijfelt over de vele mogelijkheden die wij bieden, laat u dan door ons begeleiden.

  Wilt u meer persoonlijk advies? Aarzel dan niet om onze telefonische adviseurs te bellen. Zij zullen u met plezier te woord staan en u het beste bieden wat wij u kunnen bieden. Beschikbaar en attent, uw project wordt hun project en ze laten niets aan het toeval over

  De meningen van onze voormalige klanten spreken voor zich, waardoor ze regelmatig op ons vertrouwen voor hun festiviteiten. Wij hebben u een breed scala aan producten en diensten te bieden, van de meest populaire tot de duurste. Onze ervaring heeft ons in staat gesteld ons aan te passen aan al onze klanten en onze online ontwerpstudio stelt u in staat zo vaak als nodig terug te komen op uw project. Een uitnodiging maken die echt bij u past is ingewikkeld, maar de creatie ervan is vereenvoudigd en als u dit project thuis maakt, zult u terugdenken aan de bevoorrechte momenten die u hebt beleefd of nog zult beleven. Aarzel niet om onze catalogus te raadplegen om de uitnodiging te kiezen die het best bij u past.