Geboortekaartjes Exclusief
Geboortekaartjes Exclusief goedkoop
Test ons
gratis proefdruk
U kunt onze kwaliteit gratis testen met een gepersonaliseerde proefdruk
EPCARTF
Magneetpapier

Geboortekaartjes Exclusief

Ref : 08043-FM0-R
vanaf €1.95 Lees verder
Papier : MagneCot papier
Glad wit papier met magnetische achterkant. Hecht perfect op een metalen oppervlak (koelkast, kastje, metalen plaat...), draagt alleen zijn eigen gewicht. 688 g/m².
  • Formaat van het model : 9 cm x 9 cm
  • Witte enveloppen meegeleverd 120g/m².
Omschrijving Geboortekaartjes - Exclusief

Deze geboortemagneet "Exclusif" is ontworpen om gezien te worden en om je lieve zoontje op een originele manier te presenteren. Deze vierkante geboortemagneet kan eenvoudig worden gepersonaliseerd met een mooie foto van je baby. Vergeet niet om de achtergrondkleur van onze ontwerpstudio en het lettertype aan te passen aan je persoonlijke wensen en een lettertype op maat te creëren. Afmetingen magneetfoto: 9,5 cm x 9,5 cm - Witte effen enveloppen. Opdruk magnetisch papier van hoge kwaliteit. Heb je een vraag? Christine, Birgit, Maurice, Laurent en Sophie staan voor je klaar.

Alle teamleden zijn dol op deze betoverende Geboortekaartjes Exclusief die uw nieuwe geluk vertegenwoordigen. trekt alle ogen aan Om het ontwerp nog persoonlijker te maken, kunt u uw boodschap versieren met prachtige pictogrammen die u kunt vinden in onze bibliotheek met ontwerpen. Deze schattige babykaart vermeldt de voornaam en geboortedatum van uw pasgeborene. Naargelang uw voorkeur kunt u kiezen uit onze verschillende papierafwerkingen en onze elegante afwerkingen (matte vernis of glanzende vernis). Wil je de kwaliteit van ons geboortekaartje beoordelen? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eerste Geboortekaartjes Exclusief gratis te ontwerpen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen door papier te kopen uit ecologisch beheerde bossen. Indien u meer info wenst over deze Geboortekaartjes Exclusief, neem dan contact op met onze klantendienst. Met dit prachtige geboortekaartje maakt u het blijde nieuws op de mooiste manier bekend.

U bent misschien geïnteresseerd in deze categorieën:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Magneetpapier

Dit magnetische papier met een glanzend oppervlak is zeer trendy. De magnetische achterzijde hecht zich aan alle metalen oppervlakken (koelkast, metalen plaat, kleedkamerlocker...). Elke magneet draagt alleen zijn eigen gewicht, gramgewicht: 688g/m²

De enveloppen

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Eerste persoonlijke proefdruk

Gratis met de EPCARTF-code
Personaliseer het kaartmodel van uw keuze. Vervolgens plaatst u het in uw winkelmandje. Kies de hoeveelheid 1. Voer vervolgens de code "EPCARTF" in het daarvoor bestemde vakje in en klik op "Toevoegen". Het te betalen bedrag wordt dan automatisch aangepast.

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.