Magneet Geboortekaartjes
Exclusief

Magneet Geboortekaartjes Exclusief
Magneet Geboortekaartjes Exclusief pas cher
papier magnetique Magneet Geboortekaartjes Exclusief
papier magnetique Magneet Geboortekaartjes Exclusief pas cher
Réf. : 08043-FM0-R
Instagram
Pinterest

vanaf €1.95 (meer weten)

Papier : Papier MagnéCot

De nieuwe generatie wit papier van uitstekende kwaliteit. Mooie natuurlijke textuur, zeer goede weergave van foto's. 320g/m².

  • Formaat van het model : 9 cm x 9 cm
  • Witte enveloppen beschikbaar 120g/m²

Vul uw thema aan

Ontdek de andere artikelen in het assortiment

Sticker Geboorte

Bedankkaartjes Geboorte

Detail van het artikel

Beschrijving

Deze geboortemagneet "Exclusif" is ontworpen om gezien te worden en om je lieve zoontje op een originele manier te presenteren. Deze vierkante geboortemagneet kan eenvoudig worden gepersonaliseerd met een mooie foto van je baby. Vergeet niet om de achtergrondkleur van onze ontwerpstudio en het lettertype aan te passen aan je persoonlijke wensen en een lettertype op maat te creëren. Afmetingen magneetfoto: 9,5 cm x 9,5 cm - Witte effen enveloppen. Opdruk magnetisch papier van hoge kwaliteit. Heb je een vraag? Christine, Birgit, Maurice, Laurent en Sophie staan voor je klaar.
Deze categorieën kunnen voor u interessant zijn:

Onze prijzen per papiersoort

Papier Magneetpapier

Dit magnetische papier met een glanzend oppervlak is zeer trendy. De magnetische achterzijde hecht zich aan alle metalen oppervlakken (koelkast, metalen plaat, kleedkamerlocker...). Elke magneet draagt alleen zijn eigen gewicht, gramgewicht: 688g/m²

De enveloppen

Offre pour les futures mamans

Witte enveloppen

Onze blanco enveloppen worden gratis meegeleverd met al onze uitnodigingskaarten, en bedankkaarten, inclusief onze nieuwe collectie huwelijksuitnodigingen.

Afwerkingen

Offre pour les futures mamans

Hoogglans

Geef uw foto's een sprankelend tintje. De glanslak verstevigt uw foto's en beschermt ze tegen de natuurlijke slijtage dankzij de anti-uv coating die op het papier wordt aangebracht. "Fotoprint" effect gegarandeerd!
Offre pour les futures mamans

Matte glans

Matte glans verbetert uw foto's door de contrasten te verminderen. De glans geeft een rustig effect en een lichte artistieke retro-look. Het beschermt uw foto's tegen krassen en vingerafdrukken en vervaagt lelijke weerspiegelingen.
Offre pour les futures mamans

Goudlaag

Delicaat en elegant, de afwerking met goudfolie vindt u in ons assortiment wenskaarten, geboorte- en huwelijksuitnodigingen. Deze optie is in ons atelier mogelijk door warmdruktechniek die een zeer hoge drukkwaliteit mogelijk maakt.
Offre pour les futures mamans

Selectieve glans

Met deze optie kunt u bepaalde delen (tekst, ontwerp, patronen) van de uitnodigingen markeren. Elegant en verfijnd. Deze optie is alleen beschikbaar op sommige modellen

Diensten

Optie Kwaliteitscontrole

Slechts voor 9.00 €
Met de optie kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat de uitnodiging perfect is! De fotokwaliteit wordt gecontroleerd en uw tekst wordt voor het drukken gelezen, om zeker te zijn dat er geen taalfouten in staan. Bij twijfel wordt contact met u opgenomen voordat gedrukt wordt.
Pour un faire-part sans fausse note !

Productie & levertijden

Productie- en verwerkingstijden voor uw uitnodigingskaarten.
Al onze bestellingen worden verwerkt in ons atelier in de regio Aix en Provence in Zuid Frankrijk. Gemiddeld moet u rekenen op:

2 tot 3 werkdagen voor het drukken, afwerken en verpakken van uw bestelling.

1 extra werkdag indien er gekozen wordt voor één van de afwerkingsmogelijkheden: goudfolie / 3D-vernis / magnetisch papier.

1 extra werkdag voor de Optie Kwaliteitscontrole. E-mail verkeer kan deze periode min of meer verlengen.

Levertijden voor bestellingen
Deze tijden variëren afhankelijk van het gekozen type transporteur.
DPD: gemiddeld 3 à 4 werkdagen.
DHL : gemiddeld 1 à 2 werkdagen.

Indien de tijd dringt, dan raden wij u aan om DHL te kiezen. De verzendkosten zijn iets hoger maar ze leveren vrijwel altijd op tijd.

Let erop dat DPD een handtekening voor ontvangst vraagt. Indien u niet thuis bent is het raadzaam op de website van DPD aan te geven dat het pakket in een pakketshop wordt geleverd.